3 zodiaka zīmes, kurām janvārī īpaši veiksies

tautaruna.lv 10.janvāris 2021, 9:20
 
pexels.com
Jaunais gads ir uzņēmis apgriezienus. Iesākoties jaunam gadam, mēs vēlamies, lai tas būtu labāks un veiksmīgāks par aizgājušo. Tomēr ne vienmēr tā notiek, taču gada pirmajā mēnesī, janvārī, trīs zodiaka zīmju pārstāvji par savu veiksmi var nešaubīties, vēsta medijs "Elite daily".

2021. gada janvāris īpaši veiksmīgs būs Jaunavām, Mežāžiem un Ūdensvīriem.

Jaunava

Jaunavas janvārī jutīsies daudz pašpārliecinātākās nekā ierasti. Šajā mēnesī Jaunavām īpaši veiksies romantikā. Jaunavas var būt pārliecinātas, ka šajā mēnesī mīlas dzīvē un mīlestībā viss sakārtosies. Ja iepriekš bija sajūta, ka mīlas un attiecību jomā ir iestājies pagrimums, tad šis Jaunais gads iesāksies uz pozitīvas nots un visas iepriekšējās problēmas atrisināsies. Šajā mēnesī Jaunavām ir ieteicams neiespringt uz sīkumiem, bet gan ļauties notikumiem.

Mežāzis

Mežāžiem šis mēnesis būs īpaši veiksmīgs. Šajā mēnesī Mežāži būs enerģijas pārpilni un ar degsmi metīsies jaunos piedzīvojumos. Janvārī Mežāžiem jāpievērš lielāka uzmanība mīlestībai, jo gada sākumā attiecību jomā pavērsies jauni apvāršņi. Šis mēnesis Mežāžiem ir īpaši veiksmīgs, jo to ietekmē planēta Saturns. Saturns visspēcīgāk ietekmē tieši Mežāžus, tāpēc šajā laika posmā šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem veiksies dažādās dzīves jomās - mīlestībā, darbā un sadzīvē. Šomēnes pilnmēness laiks Mežāžiem ir īpaši nozīmīgs.

Ūdensvīrs

Janvāris ir īpaši nozīmīgs arī Ūdensvīriem, jo nākamais zvaigznāja mēnesis tiks aizvadīt šajā zīmē. Šajā mēnesī ieteicams pārdomāt un rūpīgāk izvērtēt savus mērķus, sapņus un vēlmes. Janvāra mēnesis Ūdensvīriem būs nozīmīgs pagrieziena punkts personīgajā un profesionālajā dzīvē. Tādējādi šajā mēnesī ieteicams paplašināt savu redzesloku un nospraust jaunus mērķus. Šomēnes Ūdensvīra zīmē valda planēta Urāns. Tas nozīmē to, ka šajā mēnesī šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem īpaši veiksies radošos darbos, kuros būs nepieciešama iedvesma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas