Sieviete, kurai apskādēts auto, velta pateicības vārdus policistiem

Rita Lazda 18.maijs 2020, 0:05
 
Valsts policija
Lai gan reizēm iedzīvotāji nekautrējas kritizēt likumsargu darbu, šoreiz kāda sieviete pēc notikušā nav kautrējusies izteikt pateicības vārdus policistiem.
"Saņēmām kādas talsinieces zvanu par to, ka viņa 12.maijā bija izsaukusi policiju uz savu dzīvesvietu Talsos, jo kāds bija apskādējis viņas automašīnu. Uz notikuma vietu ieradās Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Satiksmes uzraudzības rotas amatpersonas, inspektori Mārtiņš un Edgars," teikts Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes publikācijā.

Sieviete vēlējās pateikties abiem policistiem par viņu darbu. Kā stāsta pati talsiniece, policisti ir viņu nomierinājuši, izskaidroja situāciju, savukārt pašus policistus viņa raksturo kā inteliģentus, pieklājīgus un zinošus, un uzsver, ka viņi ir kā paraugs citiem darbiniekiem!

"Mums ir prieks saņemt pateicības un labus vārdus par mūsu foršajiem kolēģiem! Paldies mūsu kolēģiem par attieksmi pret darbu un līdzcilvēkiem! Savukārt jums, iedzīvotāji, paldies par labajiem vārdiem, tie tiešām mums daudz nozīmē," norāda likumsargu pārstāvji.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad policisti saņēmuši viņiem veltītus labus vārdus. Piemēram, aizvadītā gada septembrī vēstījām par gadījumu, kad likumsargi palīdzējuši slimnīcā nogādāt sievieti, kurai sākušās dzemdības. Vairāk par to lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas