Pensionāre no Krustpils novada kļūst stāvus bagāta

tautaruna.lv 18.novembris 2019, 17:06
 
EPA/Scanpix/LETA
Beidzot noformēt laimestu Latvijas Loto birojā ieradās 23.oktobra veiksminiece, kura par 5+1 atminētiem skaitļiem tika pie 19 208,18 eiro liela laimesta, informē "latloto.lv".

Kvīts ar astoņiem variantiem un atzīmi par dalību papildspēlē Džokers par 7,90 eiro tika iegādāta internetā.

Veiksminiece izrādījusies kundze no Krustpils novada, kura laimesta brīdī viesojusies pie bērniem Lielbritānijā, tādēļ līdz laimesta noformēšanas brīdim nācies pagaidīt.

Kundze atklāj, ka paradumu kādā vaļasbrīdī uzspēlēt loteriju viņai parādījusi draudzene, kura vienmēr cerējusi, ka, pateicoties loterijai, viņas tiktu pie jauna auto, jo vecajam stāžs stiepjas pāri 30 gadu slieksnim.

Tā pensionētās kundzes sevi iepriecinājušas nu jau kādus gadus divus, bet auto veiksme tā arī netika uzsmaidījusi. Bet nu gan laimests rokā un jau ir plāns, ka jātiek pie mazliet jaunāka braucamā. Un tā kā arī dzimšanas dienas laiks ir klāt - tad tā būtu lieliska dāvana sev pašai.

Pēc laimesta noformēšanas viens no pirmajiem uzdevumiem būšot apciemot draudzeni pansionātā un paziņot viņai priecīgo ziņu!

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar interesantiem stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen tika vēstīts, kā pāris no Ēdoles vienā mirklī tikuši pie 100 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas