Kāds 3.klases skolēns no Rēzeknes uzkonstruē putekļu sūcēju

tautaruna.lv 7.septembris 2018, 13:09
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Sākumskolas audzēknis Rolands, kurš radošā konkursa ietvaros kopā ar tēti uzkonstruējis putekļu sūcēju un izcīnījis ceļojumu visai ģimenei, stāsta: “Brauciens uz Tartu būs mans pirmais kopīgais ceļojums ar ģimeni ārpus Latvijas. Šogad sākšu mācīties Rēzeknes sākumskolas 3. klasē, bet, kad izaugšu, sapņoju kļūt par inženieri.”

Ar mērķi mudināt ģimenes vairāk laika pavadīt kopā un atgādināt, ka mūsu nākotne ir ciešās un radošās ģimenēs, pirms jaunā mācību gada notika radošais konkurss skolēniem un viņu ģimenēm. Konkursa ietvaros no visas Latvijas tika saņemti foto un video, kuros ģimenes kopīgi liek lietā savus talantus, sākot no zīmējumiem un veidojumiem no dabas materiāliem, līdz pat daudz inovatīvākiem risinājumiem.

Finālā iekļuva trīs darbi, par kuriem notika arī balsošana “Inbox.lv” Facebook lapā: Rolanda un tēta kopīgi radītais putekļu sūcējs, Edmunda un viņa krustmātes izveidotā planēta un Vanagu ģimenes veikums - pašu radīta motorlaiva. Lielāko balsu skatu ieguvušais uzvarētājs balvā saņēma ceļojumu ģimenei uz Tartu ar Ahhaa zinātnes centra un Aura Keskus akvaparka apmeklējumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:49

Jaunākās diskusijas