Kas notiek?! Ar krūti barojošu māmiņu vilcienā neviens nelaiž apsēsties

tautaruna.lv 7.septembris 2018, 7:07
 
Instagram
Pārpildītā vilcienā mātei, kura zīdaini baro ar krūti, nācies stāvēt kājās, jo neviens no pasažieriem tā arī nav piedāvājis atbrīvot vietu, ziņo BBC.
''Kas gan notiek ar pasauli?!''

Incidents noticis otrdien Londonā, kad 32 gadus vecā Keita Hičensa sastrēgumstundas laikā brauca mājās ar vilcienu.

Nav šaubu, ka pārējie pasažieri redzēja, ka sieviete stāvot kājās ar krūti baro un rokās tur pusgadu veco Čārliju, tomēr 35 minūtes ilguša brauciena laikā neviens apsēsties tomēr nepiedāvāja.

Dusmīgās publikācijās sociālajos tīklos Instagram un Facebook viņa norāda, ka protams varēja kādam palūgt vietu, tomēr uzsver, ka šajā situācijā tam būtu jābūt pašsaprotamam.

''Kas gan notiek ar pasauli, ka mātei jāstāv kājās braucoša vilcienā, barojot nemierīgu zīdaini,'' raksta sieviete. ''Man nebūtu jālūdz iespēju apsēsties!''

Hičensa uzsver, ka šis brauciens un apkārtējo attieksme likusi viņai izjust ''kaunu un uztraukumu'', jo viņa nemēdz publiski barot savu dēlēnu, tomēr šoreiz satiksmes dēļ tā gadījies: ''Fiziski es jutos neērti un man nebija kur pieturēties, piedevām Čārlijs kustējās braucošajā vilcienā, tādēļ man sāpēja.''

Viņa uzsver, ka sašutumu neizsaka, jo ir neapmierināta ''jaunā māmiņa'', bet gan tādēļ, ka cilvēkiem trūkstot laipnības un sapratnes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas