Jelgavniekus šokē neadekvātas kaimiņienes dzīvesveids

tautaruna.lv 4.februāris, 20:28
 
Ilustratīvs attēls / Lauris Vīksne/F64
Pārmērīga alkohola lietošana, daudzi dažādi pielūdzēji un nu jau arī ugunsgrēks. Šīs lietas jau ilgstoši gulstas uz kaimiņu nerviem kādas daudzdzīvokļu mājas iemītnieces dēļ, vēsta "Degpunktā".

Kāda Ganību ielas 4. nama iedzīvotāja Jelgavā var būt pateicīga savai kaimiņienei par dzīvības glābšanu. Dodoties pēc pārtikas produktiem, sieviete sadzirdēja palīgā saucienus un nepalika vienaldzīga.

“Ar bērnu gāju uz veikalu un dzirdēju viņas kliedzienus, ka deg kājas. Es uzreiz zvanīju viņai [pie durvīm] un jautāju, kas notiek. Viņa sacīja, ka viss labi, tikai kājas apdedzinājusi. Atverot durvis, bija redzami dūmi, un es uzreiz izsaucu ugunsdzēsējus,” saka ēkas iedzīvotāja Diāna, kura izsauca glābējus.

Kā atzīst kaimiņi, glābēji notikuma vietā ieradās ātri un liesmas tika apdzēstas operatīvi. Abi tobrīd dzīvoklī esošie cilvēki tika nogādāti slimnīcā. Aptuveni 60 gadus vecā sieviete guva kāju apdegumus, savukārt viņas pielūdzējs bija saindējies ar dūmiem.

“Alkoholisms. Viņa ir slima. Ir ļoti labi tad, kad vasaras sezonā viņa strādā. Ziemā ar viņu dzīvot ir bīstami. Šī nav pirmā reize, kad viņa tur piedzeras un dara šādas ne tik labas lietas. (DP: Ziemā viņa vienmēr sēž mājās un dzer?) Jā, bet ne viena. Teiksim tā, viņai tur mainās vīrieši. Viņa ir tāda “laipna”,” saka mājas iedzīvotājs.

Notikušais kaimiņu pacietības mēram ir pielicis kārtīgu punktu, un viņi vairs nav gatavi samierināties ne ar sievietes dzīvesveidu, ne viņas pielūdzējiem. Mājas iemītnieki darīs visu iespējamo, lai pēc atgriešanās no slimnīcas sieviete te vairs nedzīvotu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas