Dacei Rukšānei nedienas ar "Latvijas pastu"; slēgto pasta nodaļu nožēlojamās sekas

tautaruna.lv 4.februāris, 2:30
 
Ģirts Ozoliņš/MN
"Latvijas pasts" ir sācis masveidīgu filiāļu slēgšanu, kas būtiski iespaidu cilvēku ērtības saņemt pasta pakalpojumus.

Ar filiāļu slēgšanas sekām nācies saskarties arī rakstniecei Dacei Rukšānei: "Sveiki, Latvijas pasts! Man ir pienākusi paciņa, par kuru uzzināju no zīmītes pastkastē. Pasta nodaļa pie mājas likvidēta, gribēju pāradresēt uz pakomātu. Bet jūsējie saka, ka nevar, jo uz paciņas nav tel nr. Saku, ka nosaukšu numuru, nē, tas neder. Vai tas nav mazliet absurdi?

Turklāt es jau vairākas reizes esmu nodevusi pastā info (ar visu autentifikāciju), ka uz manu adresi nākošajiem pasta sūtījumiem jāpiesaista mans tālruņa numurs. Joprojām met pastkastē zīmītes."

Situāciju komentējis "Latvijas pasts": "Sveiki! Vai varat iesūtīt privātā ziņā sūtījuma numuru, lai varam pārbaudīt radušos situāciju? Latvijas Pasts dod iespēju atzīmēt savu vēlamo pakomātu. lai sūtījumi tiktu automātiski virzīti uz to."

Komentētājiem ar pāradresāciju ir negatīva pieredze: "Es pāradresēju uz pakomātu, arī taisni tādēļ, ka mūsu Mežaparka nodaļa slēgta un Sarkandaugava ir kā otra Rīgas puse. Par pāradresāciju samaksāju, un par savu paciņu nekad vairs nedzirdēju. Vairāki darbinieki teicās atzvanīt, neviens tā arī nav atzvanījis. “Lost in transit”."

"Oi, tur es nezinu, kam jānotiek, lai pastā sakārtotu šo.... Es kādreiz izcīnījos (neveiksmīgi), lai par visiem man pienākošiem sūtījumiem izsūta paziņojumu uz numuru . Iesniegumus sarakstīju, uz pasta nodaļu gāju...."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas