Kādu Rīgas domes budžeta priekšlikumu soctīklos uztver kā aprīļa joku

tautaruna.lv 4.februāris, 12:00
 
MN
Zvejojot vēlētāju balsis, partijas izdomā arvien jaunus trikus. Taču janvāra pēdējā dienā izskatīšanā iesniegtais deputātu priekšlikums, vairāk izsauc smieklus.

Mikroblogošanas vietnē "X" ievietots ieraksts: "Es ļoti atvainojos visiem rīdziniekiem pēc 65, bet es nebalsošu par šo Saskaņas priekšlikumu"

Zem ieraksta esošais ekrānšāviņš liecina, ka deputāti vēlas katram rīdziniekam, kas vecāks par 65 gadiem, bez maksas piešķirt mikroviļņu krāsni. Pamatojumā rakstīts, ka tādējādi pensionāriem būs iespēja ēst siltu ēdienu, neizmantojot gāzi vai elektrību, kas var būt šiem cilvēkiem bīstami.

Komentētāji nespēj noticēt, ka šāds priekšlikums ir reāls: "Tas tā kā aprīļa joks?"

"Tak vēlētāji kaut kā jāuzpērk. Smuki tārgetē pensionārus. Savtīgi un vienkārši."

"Man ir 65. Nav un nebūs manā saimniecībā veselībai kaitīga mikroviļņu krāsns. Dodiet man hanteles par brīvu!"

"Šodien mikrene, rīt leduskapis. Ledusskapis ļautu produktus ilgāk saglabāt svaigus. Murgs. Tad visa iedzive jāsagādā. Kādam vienmēr kautkas trūks un kads vienmēr būs ar mieru noandelēt, lai sanāk liekai pudelei. Vispar vajadzetu vaučerus auto iegādei, lai var bērnus uz skolu vest"

"Izskatās, ka kāds grib savai mammai izkārtot dzimšanas dienas dāvanu, bet negrib tērēties. Mikrene var būt vēl bīstamāka, ieliks tur šķīvjus ar zelta maliņām un metāla bļodas. Vai kaķi izdomās žāvēt."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas