Cilvēki šokā par taksometra rēķiniem par braucienu no lidostas un Rīgas centrā

tautaruna.lv 18.novembris 2023, 16:30
 
Pixabay
Ik pa laikam publiskajā telpā aktualizējas problēma ar negodprātīgiem taksistiem, kas par braucienu velas iekasēt milzu summas. Par "upuriem" parasti viņi izvēlas iebraucējus.

Par vienu šādu gadījumu vietnē "X" raksta Kaspars.

"Atbrauca kolēģis no Vācijas. Lidosta "Rīga" - Jaunais Rīgas teātris (Lāčplēša) = 75 eiro. Atstāja taksī somu. Sazīmejām taksistu caur maksāšanas aplikāciju, bet neviens ne par ko neatbild. Atdeva somu. Piedavājās aizvest no JRT līdz Konventa sētai par 95 eiro.

Kaspars: Gribu redzēt situācijas pilno ainu. Nav viss tik viennozīmīgi. Esmu pārliecināts, ka pa ceļam uz centru Vācijas kolēģim bija pieejams baseins, trīs kārtu vakariņas, iekļauts bezmaksas horoskops un pedikīrs.

Aigars: Aicinu Jūsu kolēģi aizsūtīt Pro deputātei S. Ābramai pateicības vēstuli,jo tieši viņa kā Konkurences padomes vadītāja, ielaida lidostā t.s. bandīt-takšus , kuri tur saimnieko joprojām. Interesanti, cik viņa par to saņēma?

Kārlis: Man 75 eiro izmaksaja ar taxi aizbraukt 133 km no Dubaijas uz Abu Dabi. Ir valstis, kur visiem taksometriem vienāds tarifs

Agnese: Es Londonā pat par krietnu gabalu samaksāju 12 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas