Izlūkdienests skaidro, kāpēc Putina dubultnieki patiešām eksistē

tautaruna.lv 18.novembris 2023, 9:33
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenā izlūkošanas pārvalde norādīja uz Krievijas prezidenta Vladimira Putina dubultnieku pastāvēšanas pazīmēm, vēsta UNIAN.

Kā Radio NV sacīja Galvenās izlūkošanas pārvaldes pārstāvis Andrejs Jusovs, ja Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs saka, ka dubultnieku nav, tad tas nozīmē, ka tie patiešām pastāv.

"Protams, kad Kremļa oficiālās sejas sāk noliegt, atspēkot un atkārtot, ka patiesībā Putina dubultnieki neeksistē, rodas pilnīgi pretējs secinājums.

Vēlreiz un vēlreiz ir apstiprinājusies uzticama informācija no daudziem avotiem ne tikai Ukrainā par dubulttehnoloģiju izmantošanu Krievijas diktatoram," sacīja Jusovs.

Viņš norādīja, ka Kremlim kļūst arvien grūtāk noslēpt Putina dubultniekus. Situācija "grauj" diktatoru no iekšpuses, uzskata Jusovs.

"Fakts, ka viņi arvien vairāk ir spiesti pierādīt, ka viņš tiešām ir dzīvs un ka nav dubultnieku un ka viņš ir aktīvs, dzīvespriecīgs, spēka pilns, liecina par pilnīgi pretējiem procesiem - Putina tēla izbalēšanu un deleģitimizāciju. Neatkarīgi no tā, kādā stāvoklī viņš patiesībā ir," piebilda Jusovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas