Cilvēki neslēpj sašutumu, ka projektu bērnu veselības stiprināšanai uztur ziedotāji, nevis valsts

tautaruna.lv 18.novembris 2023, 20:30
 
Pixabay
Vēl šomēness norit labdarības kampaņa, vācot ziedojumus Mobilā veselības aprūpes centra darbībai. Tas jau 13 gadus nodrošina ārstu bezmaksas konsultācijas bērniem Latvijas reģionos, kur ikdienā daudzi speciālisti nav pieejami vai pie esošajiem izveidojušās garas rindas, vēsta lsm.lv.

Reģionālajās vizītēs Mobilā veselības aprūpes centra automašīna dodas 3-4 reizes nedēļā, gada laikā nodrošinot vairāk nekā 5000 konsultāciju.

Tam nepieciešams 230 000 eiro liels budžets, kas, nesaņemot valsts finansējumu, pilnībā tiek veidots no ziedojumiem.

Cilvēki vietnē "X" neslēpj sašutumu par to, ka šo projektu, kura izmaksas nebūt nav astronomiskas, valsts savā izmaksu tāmē nevar iekļaut. To uztur ziedotāji.

ZipSpy: ..visādos brīnumos, pētījumos, konvencijās - kur nav zināms, kur beigās naudu izlietos..nauda atrodas, tajā pašā laikā, skaidri redzam, kur nepieciešams atbalsts - bet nekā nav.

Pauls: Latvijas prioritātes....

Dagnis: Ja nedos naudu "Bolt" pētījumiem, Latvijas universitātes nevarēs paaugstināt pētniecības kvalitāti un iekļūt pasaules universitāšu Top 500...

Ernests: Ir svarīgākas lietas, kur naudu tērēt....Piemēram, Latvija plāno ar 150 000 eiro atbalstīt palestīniešus un Izraēlas iedzīvotājus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:14

Jaunākās diskusijas