Ropažu novada bērnudārzā slēpj no vecākiem patiesos apstākļus, kādos uzturas viņu bērni

tautaruna.lv 11.novembris 2023, 14:44
 
Ilustratīvs attēls / F64
Ropažu novada Upeslejās esošā pirmsskolas izglītības iestādē tikai retais vecāks zina, ka ir problēmas ar karstā ūdens apgādi, vēsta "Bez Tabu".

Vecāki neslēpj savu sašutumu, ka iestādes vadība izvēlējusies slēpt šo informāciju no audzēkņu vecākiem.

"Pavisam nejauši uzzināju, ka dārziņā, kuru apmeklē mans bērns, jau ilgstoši nav karstā ūdens. Dārziņa vadība par to neļaujot stāstīt vecākiem. Kā tad silītes grupiņā mazgā dupšus? Ledainā ūdenī? Arī rokas tad jau mazgā aukstā ūdenī. Aprunājos ar citiem vecākiem un darbiniekiem, kuri norādīja, ka tā tas turpinās jau otro gadu," sašutis ir kāds tētis.

Kāda mamma atklāj, ka vīrs ar iesniegumu vērsies pie direktores, taču atbildi, kad tiks novērstas problēmas ar karstā ūdens neesamību, tā arī nav saņēmis.

"Jā, varu apliecināt, ka vienā no korpusiem ir problēmas ar karstā ūdens piegādi. Esam meklējuši dažādus variantus kā situāciju uzlabot, tomēr līdz galam tas neizdodas. Sāksim remontdarbus, ir jau atrasts finansējums," skaidro

Agris Žilde, Upesleju sākumskolas direktores vietnieks saimnieciskajā darbā.
Žilde apgalvo, ka karstais ūdens periodiski pazūdot pēdējo pusgadu. Padomju laiku caurules esot aizaugušas, tās nepieciešams nomainīt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

11.novembris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:32

Jaunākās diskusijas