Smieklu vētra! Video, kurā Vladimirs Putins un Kims Čenuns mēģina iedzert šampanieti

tautaruna.lv 11.novembris 2023, 11:13
 
Reuters/Scanpix/LETA
Mikroblogošanas vietnē "X" publicēts video, kas licis pasmieties daudziem vietnes lietotājiem. Tajā redzami Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns un Krievijas prezidents Vladimirs Putins.
Ieraksta autors to sauc par "smieklīgāko video, ko jūs šodien redzēsiet".

Tājā redzams, ka Čenuns un Putins paņem rokās šampanieša glāzes, saskandina un noliek tās atpakaļ.

Komentāros gan cilvēki neslēpa, ka, skatoties video, kārtīgi smējušies.

Vērīgāki komentētāji gan uzskata, ka video ir samontēts.

Tikmēr, kā nesen ziņots, valstu līderi Kims Čenuns un Vladimirs Putins septembrī tikās Krievijas Tālajos Austrumos, izraisot Rietumos bažas, ka Phenjana varētu piegādāt Maskavai ieročus izmantošanai karā Ukrainā.

Vašingtona un tās galvenās sabiedrotās drošības jomā Austrumāzijā - Seula un Tokija - paziņoja, ka stingri nosoda Ziemeļkorejas militārā ekipējuma un munīcijas piegādi Krievijai.

Valstis apstiprināja, ka saskaņā ar to rīcībā esošo informāciju Krievija jau saņēmusi vairākas Ziemeļkorejas ieroču piegādes, un piebilda, ka šādas piegādes ievērojami palielinās cilvēku upurus Krievijas karā Ukrainā.

Kims septembrī vizītē Krievijā paziņoja, ka divpusējās saites ar Maskavu ir viņa valsts prioritāte. Vašingtona un eksperti uzskata, ka Phenjana pretī vēlas saņemt militāro palīdzību, piemēram, satelīta tehnoloģijas, un tiecas modernizēt padomju laika militāro aprīkojumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

11.novembris 2023

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas