Vīrietis Limbažos uzkāpj augstākajā pilsētas celtnē; policija pieprasa nekavējoties kāpt lejā

tautaruna.lv 11.novembris 2023, 20:28
 
Kaspars Krafts/F64
Prasmīgi izvairoties no dzeloņdrātīm, kāds limbažnieks vakar visai pilsētai demonstrēja savu atlētiskumu – vīrietis uzmanību pievērsa, nododoties bīstamai izklaidei, kāpienam augstākajā pilsētas celtnē, vēsta “Degpunktā”.

Kāds Limbažu iedzīvotājs brīvdienās sajuta neapturamu vēlmi kāpt augstāk par zemi. Tik augstu, ka dažādas alpīnisma sistēmas būtu obligāts inventārs, tomēr nekā no tā līdzi vīrietim nebija. Viņš par savu virsotni izraudzījās Pasta ielas sakaru torni.

Vietējā iedzīvotāja Rita stāsta, ka bijusi pie loga, kad redzējusi vīrieti kāpjam sakaru tornī. Vīrietis esot bijis ilgi augšā, vēlāk nokāpa lejā. Viņas uzmanību piesaistīja policija.

Vīrietis sakaru tornī atradās vairāk nekā stundu. Viņa kāpšanas degsme nerimās līdz brīdim, kamēr torņa smaile netika iekarota.

Notikušā aculiecinieks Aivars stāsta, ka vīrietis nerimās kāpt, iekams nebija sasniedzis pašu torņa spici. “Vīrietis ļoti cerīgi runāja, teica, ka aizies. Vēlāk līdz pusei nokāpa. Pats nokāpa, neviens viņu necēla,” stāsta Aivars.

Kungs no torņa nokāpis tikai pēc ilgstošas sarunas ar likumsargiem. Policisti pierunāja viņu beigt nodarboties ar alpīnismu. Tomēr, kā atminas pretējas mājas iedzīvotāji, šī nav pirmā reize, kad vīrietis nododas kāpšanai izraisot plašu rezonansi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas