Māmiņa protestē par notiekošo bērnudārzā; pretī dabū sabiedrības "fui"

tautaruna.lv 11.novembris 2023, 19:10
 
pixabay.com
Mikroblogošanas vietnē "X" pārpublicēts ieraksts no "Faceboo" Atsaucīgo māmiņu foruma kontā, kurā kāda mamma ir sašutusi, ka bērnam bērnudārzā liek aiz sevis savākt izlipināto plastalīnu, izmētātos papīrīšus un dubļus no āra apaviem.

Ieraksts "X": "Nabaga bērniņi kuriem pašiem pēc sevis ir jāsavāc :(((((((( salipina plastilīnu, sazīmē galdu un nabaga bērniņiem ir jānomazgā pēc sevis. Visiem nabadziņiem klasē ir jāsavāc pēc sevis. Šausmas, atlajst sajmu, kur skatās valdība?" pievienots pie ekrānšāviņa, kurā lasāms māmiņas sašutums:

"Dēls jau kuro reizi atnāk mājās un stāsta, ka skolotāja un apkopēja liek aiz sevis savākt. Respektīvi, dēlam saplīsa iekštelpu apavi, viņs staigā ar āra apaviem pa skolu, klasē, kur viņš sēž, zem galda bija zeme, bija jāsvāc. Bet ne tikai viņam, visai klasei bija jāsavāc. Ja grīda pārāk netīra, jāsaslauka visa klases grīda. Ja galds ir sazīmēts, salepēts ar plastalīnu vai guaša krāsām, viss ir jānomazgā pašiem bērniem. Apkopēja pat nekautrējas atnest lupatiņas un iedot bērniem, lai visu savāc aiz sevis."

Komentētāji ir sašutuši nevis par bērnudārza darbinieku rīcību, bet gan par māmiņas attieksmi.

"Klases dežurantu paaudze izspļāva kafiju, lasot, ka cukurītim kāds palūdza savākt to miskasti, ko apkārt sev radījis, un ka tas nav pareizi. Mammu ne tikai apgājusi latviešu valodas gramatika (vienkārši iemetiet viņai ar komatiem), bet arī jebkāds saprāts par to,kādu puikiņu audzina"

"Nez, kas aiz viņa mājās savāc? Arī apkopēja vai māmulīte skrien pakaļ? Bail domāt, kas no tāda tiks izaudzināts."

"Mūsdienās savākt pēc sevis ir kaut kas nesaprotams? Wtf!? Mājās pēc sevis droši vien arī nevāc. Man kabinetā ir spēļu stūrītis un ļoti labi var redzēt, kam elementāras lietas ir iemācītas un kam nē - citi savāc, citi izmētā un atstāj -vecāki par neaizrāda, ka būtu jāsavāc. Bēdīgi."

"Apkopējiņa dārziņā, mammucītis mājās, un kad izaugs jau liels, tad sieviņa"

"Savākt aiz sevis ir norma. Piecūkoji - satīri. Lai pēc tam nav jābrīnās par aiz*irstajām publiskajām tualetēm, pudelēm un konču papīriem grāvmalās un uz ielām un ar "grafiti" no sērijas "Ļena sūkā" apķēpātām ēkām un žogiem."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

11.novembris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:55

Jaunākās diskusijas