Nabadzības apkarošanas pārvalde, domes puķu ravētāji, zemeņu Zaiga - soctīklos cilvēki apspriež, kas atrodams viņu telefonu kontaktu listē

tautaruna.lv 11.novembris 2023, 22:30
 
Pixabay
Vietnē "X" aizsākusies interesanta diskusija par to, cik izdomas bagāti esam, saglabājot dažādu personu tālruņa numuru savā telefonā.

"Kādi smieklīgi/interesanti/dīvaini kontakti ir jūsu telefongrāmatā? Man vīrs ir ierakstīts kā “Nabadzības apkarošanas pārvalde”. Nu, un protams vesela kaudze ar dažādiem “jejeudsjw”, lai saglabātu numuru un apskatītos whatsapp bildi, lai uzzinātu, kas man zvana," vietnē "X" raksta kāds tā lietotājs.

Gunta: Vispār tagad apskatījos, ka par daudziem man nav ne jausmas, kas tie tādi ir. Gints, Juris... Kāpēc man ir nr kaut kādiem Gintiem un Juriem?

Madlēna: Man ir UdensČalis, infoWhitePhone un Danny Hospital (no Lindas). Man nav ne jausmas, kas ir tas pēdējais un kas ir Linda

Ircis: Zemeņu Zaiga un Sūdu Zaiga

Kristīne: Man mūžīgi zvana 70 kW. 25 kW. Kondensētais piens. Kad pēdējais minētais zvanīja, es nespēju valdīties. Atbildēju: "Uzmanīgi klausos, kondensētais piens!". Abi smējāmies min.5.

Līna: Austrumu putnu piala, Māras krūzītes, Domes puķu ravētāji. Vēl daži studiju biedri saglabāti kā "Linda/Jānis no japāņiem". Un tad ir mistisks "J.", par kuru vairs nav ne jausmas, kas tas ir.

Bēbīts: Uzturu labā kārtībā savu kontaktlisti. Max interesantākie - "Gaisa Mitrinātājs", "[Māsas] Kolēģis", "Kaimiņmājas Dzīvoklis" (nav ne jausmas, no cik senas dzīvesvietas), "Onkulis ar Mašīnu", "Skapītis 10€", "Vārti".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:32

Jaunākās diskusijas