Veikala pārdevējs apkrāpj seniorus

tautaruna.lv 22.oktobris 2023, 17:00
 
unsplash.com
Daudzu cilvēku sapnis ir reiz iegūt lielo loteriju laimestu. Dažiem veiksminiekiem tas izdodas. Kā vēsta medijs "The Sun", kopš 1994. gada, kad Lielbritānijā tika veikta pirmā Nacionālās loterijas izloze, aptuveni 700 cilvēku ir kļuvuši par miljonāriem.

Tomēr lielajai veiksmei reizēm ir arī ēnas puses. Negodprātīgi cilvēki mēdz izmantot un izkrāpt lielos laimestus. Kā min medijs, tad viens no neparastākajiem stāstiem, kā krāpnieks centās izkrāpt citu iegūto laimestu, noticis 2012. gadā.

2012. gadā veikala "Tesco Express" darbiniekam tika piespriests divus gadus ilgs cietumsods par mēģinājumu senioriem izkrāpt viņu iegūto laimestu.

30 gadus vecairs Faraka Nizara iesauka bija "Laimīgais". Tieši viņš kādam vecāka gada gājuma pārim pārdeva vienu miljonu britu mārciņu vērtu loterijas biļeti. Redzot, ka pāris ticis pie milzu laimesta, pārdevējs viņus pārliecinājis, ka biļete ir bezvērtīga.

Pārim dodoties prom no veikala, Faraks zvanīja loterijas rīkotājiem un paziņoja, ka viņa rokās ir nonākusi vērtīgā loterijas biļete. Tomēr loterijas rīkotājiem sarunas laikā radās aizdomas, ka tā nav Faraka biļete. Veicot pārbaudes atklājās patiesība, ka viņš to izkrāpis senioriem. Vēlāk tiesas sēdē viņš atzina savu vainu un saņēma pelnīto sodu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:50

Jaunākās diskusijas