Bīstama izklaide! Jaunieši riskē ar dzīvību video dēļ

tautaruna.lv 22.oktobris 2023, 20:30
 
Dmitrijs Suļžics /MN
Tendence, kurā bērni un jaunieši vizinās uz vilciena vagona sastāviem, šogad ir mazinājusies, taču diemžēl tā neizzūd un jauniešu aizvien vairāk ar riskanto nodarbi sāk lepoties, publicējot to internetā, vēsta "Degpunktā".

Bez nekāda pašsaglabāšanās instinkta vai domām par nākotni četri bērni nododas braucienam dzelzceļa sastāva kravas vagonā, stāvot uz maisiem. Notiekošo zēni paralēli filmē un publicē vietnē “Tik-Tok”, cenšoties gūt atzinību par drosmi un izveicību. Tomēr zēni laikam ir vienīgie, kuriem pašiem par izdarīto ir prieks, jo, parādot video pieaugušajiem, uzslavas nav dzirdamas.

“Latvijas dzelzceļa” galvenais tehniskais inspektors Dainis Zvaners pieļauj, ka jaunieši konkrētā vilciena vagonā ielīduši brīdī, kad tas samazinājis ātrumu pie kādām sliežu pārmijām, vai mirkli pirms tas vispār uzsācis kustību.

Diemžēl, tā kā vilciena sastāvi parasti ir vairākus desmitus vagonu gari, mašīnists šādas bērnu izklaides parasti nepamana. Visbiežāk notiekošo ievēro “Latvijas dzelzceļa” darbinieki pie pārbrauktuvēm vai arī vienkārši aculiecinieki, kuri par notiekošo ziņo likumsargiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas