Sirmgalvju pārim Jūrmalā aizdegas guļamistaba

tautaruna.lv 6.jūnijs 2023, 13:15
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Jau otro reizi nepilna gada laikā glābējiem nācās steigties uz kādu dzīvokli Jūrmalā, kuru atkal bija pārņēmušas liesmas – diviem sirmgalvjiem aizdegusies bija guļamistaba 15 kvadrātmetru platībā un dzīvokļa telpu griesti 25 kvadrātmetru platībā, vēsta “Degpunktā”.

Jūrmalā, Babītes ielā, svētdienas rīta mieru iedzīvotājiem laupīja pēkšņa nelaime. Brokastu un rīta televīzijas pārraides vietā astoņiem cilvēkiem dažas nākamās stundas bija jāpavada neziņā uz ielas. Vienā no daudzdzīvokļu mājas mitekļiem bija izcēlies ugunsgrēks, liekot nu jau pusizkusušajam dūmu detektoram spalgi pīkstēt.

“Vienkārši es viņus pazīstu. Padzīvojusi ģimene. Vecīši tādi. Kas un kā tur bija, es pat īsti nezinu. Neredzēju, ka deg. Redzēju tikai, ka ugunsdzēsēji atbrauca. Kaut kā viss. Viņa sieva ir pirmās grupas invalīde un degšana, kā teica… Mums šeit vispār ir krāsns apkure … Viņai kaut kas esot izkritis no krāsns, rupji sakot, degoša pagale, sāka degt,” saka mājas iedzīvotājs.

Degošā dzīvokļa kaimiņiene stāsta, ka viņu pamodināja troksnis, piecēlās ne pārāk agri. Sākumā pamodināja signalizācija, tad saucieni glābiet. Atvēra durvis, saprata, ka pati nevar iziet. Vēlāk talkā nāca glābēji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas