Stāsti no dzīves: mājdzīvnieki saimniekiem gādā pārtiku un apģērbu

tautaruna.lv 6.jūnijs 2023, 15:15
 
pixabay.com
Dzīvē notiek visādi kuriozi! Izrādās, ka nav nemaz tik reti gadījumi, kad mājdzīvnieki izrāda lielas rūpes pret saviem saimniekiem, un, kā nu prazdami, mēgina viņus iepriecināt.

Ieraksts "Twitter": "Kaķis pa laikam mēģina mus iepriecināt ar kādu beigtu putnu vai žurku. Diemžēl mēs, stulbie cilvēki, nepriecājamies - es spiedzu, vīrs ņem nost un met ārā. Tāpēc kaķītis šodien pacentās un atnesa mums cīsiņu maisiņā. Cilvēku ēdienu. Nolika mūsu gultā. Mums mājās nav cīsiņu."

Komentētāji dalās ar saviem stāstiem iz dzīves: "Manai kolēģei bija stāsts par 2 suņiem. Viens atnesis no lauka nomedītu zaķi un uzdāvinājis. Slavēts, ka labs, malacis, utt, bet zaķis, protams, miskastē. Otrs suns savukārt izvilka no miskastes to pašu zaķi un atnesa vēlreiz, jo arī gribēja slavas dziesmas"

"Mēs reiz dabūjām patikas plēvē ietītu žāvētu gaļas gabalu, kas tikko veikalā nopirkts un caurspīdīgajā maisiņā ielikts tā arī nesapratām, kur un kam nočiepis."

"Manējais reiz atstiepa vāveri. Gaidu, kad mežacūku atnesis"

"Reiz man bija kaķis, kurš atnesa diezgan lielu gabalu vārītās desas. Kādam ļoti nepaveicās!"

"Mums kādreiz nesa cimdus, zeķes, apakšbikses, bērnu mantas. Ir bijuši putni un peles. Vislielākais prieks par north 66 cimdiem. Vienu dienu vienu cimdu, pēc divām dienām - otru. Mans izmērs. Bērna mīļākais lācītis ir kaķa sarūpēts"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas