Smiltēns visiem atvainojas par savu rīcību pie Brīvības pieminekļa

Portāls nra.lv 6.jūnijs 2023, 13:44
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns, kurš ar piedalīšanos pasaules čempionātā bronzu ieguvušās Latvijas hokeja izlases sagaidīšanā izpelnījās kritiku un daudz ironisku ierakstu soctīklos, atzina, ka pieļāva kļūdu, pēc savas uzrunas pie Brīvības pieminekļa nepakāpjoties malā, vēsta lsm.lv.

Sagaidot Latvijas hokeja komandu pie Brīvības pieminekļa, Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns bieži gozējās kameru priekšā un dalīja savus autogrāfus, radot sajūtu, ka viņš personīgi būtu devis ieguldījumu mūsu hokejistu uzvarā. Soctīklos milzu ātrumā izplatījās dazādās ironiskas piezīmes un samontētas fotogrāfijas, kur E. Smiltēns vēl varētu piedalīties un gozēties.

E. Smiltēns raidījumā "Krustpunktā", komentējot interneta lietotāju reakciju un jokus par viņa dalību hokejistu sagaidīšanas ceremonijā, sacīja, ka tas parādīja labu humoru, dažus no jokiem viņš pat esot izdrukājis un salicis birojā. Viņš arī atzīst - šādu sabiedrības reakciju bija pelnījis.

Viņš atzina, ka pieļāva kļūdu - pasākumā pie Brīvības pieminekļa, kur viņš tika uzaicināts teikt uzrunu, viņš pēc uzrunas atkāpās divus soļus atpakaļ, bet vajadzēja paiet dažus soļus uz sāniem, tad neiekļūtu kadrā. Viņš arī atvainojās visiem par šo savu kļūdu, uzsverot, ka galvenie varoņi ir hokejisti.

Jau ziņojām, ka E. Smiltēna uzvedība Latvijas hokejistu sagaidīšanas pasākumā nokaitināja sabiedrību - "Parazītisms vispretīgākajā izpausmē"; hokeja fani sašutuši par Smiltēna "zīmēšanos"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas