Gobzems vēršas pie latviešiem: Krievi nav vainojami pie visām latviešu nelaimēm

tautaruna.lv 6.jūnijs 2023, 9:20
 
F64
Bijušais politiķis Aldis Gobzems, kas patlaban dzīvo Spānijā, sociālajā tīklā Facebook uzrunājis Latvijas iedzīvotājus, aicinot nevainot visā citus un beigt lietot alkoholu.

Gobzems ierakstā pieminēja arī neseno interviju ar hokejista Artūra Šilova vectētiņu, kurā vīrietis runājis krievu valodā, pēcāk raisot neizpratni sociālajos tīklos.

"Latviešiem nekas nevar mainīties, ja tie turpina dzert, būt skaudīgi, dusmoties pat uz sevi un nespēt ielaist sevī dzīvesprieku, nemīlēt bērnus un it visā vainot visus citus. Un krievi nav vainojami pie visām latviešu nelaimēm.

Pasaules hokeja čempionāta vērtīgākā spēlētāja vecvecāki, kaut nerunā latviski, kā redzams, nav Latvijas ienaidnieki. Iemācieties pieņemt viens otru, atbalstīt, palīdzēt, saprast. Pārstājiet dzert. Jūs jau dzerat divsimts un cik tur gadus līdz komai. Un brīnaties, ka esat nabadzīgākā tauta Eiropā. Izmainiet sevi, izmainīsies valsts," raksta Gobzems.

Kā vēstījām, kāds mikroblogošanas vietnes Twitter lietotājs pievērsa uzmanību hokejista Artūra Šilova vectēva intervijai, kas tika demonstrēta Latvijas Televīzijā. Viņa ieraksts izvērsās plašā komentētāju diskusijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas