Siguldā noslīkušās piecgadīgās Evitas mamma: Gribēju izdarīt pašnāvību

tautaruna.lv 31.marts 2023, 8:20
 
Ekrānuzņēmums/4.studija
Kopš traģēdijas Siguldā, kad Gaujā noslīka piecgadīgā Evita, jau ir pagājuši astoņi mēneši. Evitas mamma Inga Kārkliņa ik dienas atceras traģēdiju un savu meitiņu. Sāpēm neļauj norimt arī šī notikuma izmeklēšana, kuras ietvaros viņai nemitīgi nākas atbildēt uz neskaitāmiem tiesībsargājošo iestāžu jautājumiem.

Gaujā noslīkušās piecgadīgās Evitas mamma Inga Kārkliņa LTV raidījumā "4. studija" atzinās, ka bija brīdis, kad gribējusi izdarīt pašnāvību. Tik ļoti sāpējis meitiņas zaudējums.

Pagājušā gada 26. jūnijā visu Latviju satricināja piecgadīgās Evitas pēkšņā pazušana peldvietā Siguldā. Pēc gandrīz trīs dienu nepārtrauktiem meklējumiem Evitu atrada, bet diemžēl jau bez dzīvības pazīmēm.Evitas mamma šo faktu uzzināja no masu medijiem. Tad braukusi uz Rīgu meitiņu atpazīt. "Es viņu atpazinu uzreiz. Viņas sejiņa, matiņi..." atceroties traģēdiju, viņa knapi valda asaras. Pēc tam mājās braukusi kā transā. Neko nesaprotot un apkārt neredzot. Bijusi doma pamest šo pasauli.

Portāls NRA jau rakstīja, ka par notikušo tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību. Valsts policjā joprojām turpinās lietas izmeklēšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas