Ukrainā soctīklos populārs kļuvis video, kurā meitene ar lecamauklu asi diskutē ar kādu "babuļu"

tautaruna.lv 31.marts 2023, 3:30
 
Ekrānuzņēmums
Sociālajos tīklos pamanīts video, kurā ukraiņu meiteni ar lecamauklu iztraucē kāda neapmierināta sieviete. Meitenes atbalstam notikušas pat zibakcijas.

Sociālajā tīklā "Facebook" Ukrainas atbalsta biedrības valdes locekle un Latvijas ukraiņu kongresa valdes priekšsēdētāja Jana Streļeca savā profilā par video raksta:

"Nezinu, vai redzējāt video ar meiteni no Ivanofrankivskas. Viņa lec pie daudzstāvenes ar lecamauklu, atnāk veča, apsēžas uz soliņa un trenc meiteni prom: "Nevicinies ar to lecamauklu man priekš acēm". Šis video ir galvenais ukraiņu (mana palielā burbuļa) vakardienas notikums. Lielākajai daļai apriebušās šitās vecenes. Un meitene tāds malacis - prot par sevi pastāvēt un saglabā vēsu prātu (lielākā daļa komentētāju atzīstas - sen jau būtu pārgājuši uz cita veida leksiku/komunikāciju). Vakar pie meitenes mājas notika vairākas zibakcijas ar lecamauklām. Vakarā eļļu ugunij pielēja stāsts par to, ka koledža, kurā mācās meitene, esot bērnu izsunījusi par necieņu pret veciem cilvēkiem un likusi izdzēst video (video ir redzama tikai meitene pati, no babuļa tikai pārliecinošs audio)."

Citi "Facebook" lietotāji komentē:

Santa: "Nu meitene, malacis! Man jau stress sākas klausoties to večiņu! "

Sigita: "Meitene ir spiegs, viennozīmīgi. Nu nevar 21.gs.tik labi lēkāt ar lecamauklu, moderni saģērbties un vēl prātīgi runāt. Vai biorobots."

Lelde: "Man pašai uz demences pusi, tāpēc saprotu arī veču. Uz ietves drusku traucē, bail, kad zibinās. Bet vispār jai vajadzēja pašapliecināties."

Inga: "Večai varbūt patiešām bija grūti aiziet līdz nākamajam soliņam, lai piesēstu. Bet tas neattaisno komunikāciju no pārākuma pozīcijas."

Pauls: "Vienkārši babuškai sarkanais karogs ar sirpi un āmuru, mājās piemirsās.. Nākas improvizēt."

Jana: "Kā ukraiņi raksta - ja meitene sēdētu uz soliņa ar kompašku un dzertu, tad tante viņiem neaizrādītu, jo zinātu, ka var dabūt iekšās... Tie soliņu deltētāji būs tie pensijas pelnītāji.."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

31.marts 2023

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas