Iedzīvotāji pārsteigti par istabas īres cenu Rīgā

tautaruna.lv 9.februāris 2023, 3:30
 
Vladislavs Proškins / F64 Photo Agency
Laikā, kad daļai iedzīvotāju krietni pieauguši maksājumi gan par komunālajiem pakalpojumiem, gan arī kredītmaksājumus, kādā vietnē Latvijā ievietots sludinājums, kurā norādīta salīdzinoši augsta cena par vienas istabas īri.

Kā redzams mikroblogošanas vietnē twitter publicētajā ierakstā, tad konkrētā istaba tiek izīrēta īstermiņā. Lai gan norādīts, ka kopējā summā iekļauta arī maksa par komunālajiem pakalpojumiem, kā arī pieejama apakšzemes stāvvieta, kopējā summa, kas mēnesī būtu jāsamaksā ir 750 eiro. Pēc sludinājuma noprotams, ka dzīvoklī mitinās vēl viena persona.

twitter/@_skabarga

"Redzēju to sludinājumu, izīrē itālis...man smagas aizdomas,ka viņu pašu kā īrnieku dzīvokļa īpašnieks ir smagi “apčakarējis” ar īres cenu, ja viņš šādu ciparu tagad par istabu prasa," norāda kāda ieraksta komentētāja.

"OMG. Londonā šitādas cenas par istabu...," raksta kāda cita twitter lietotāja.

"Ar iekļautiem komunālajiem gan bet vienalga kosmoss," izsakās kāds cits komentētājs.

Jau 2022.gada vasarā portāls "nra.lv" vēstīja, ka līdzīgi kā citās nozarēs arī īres tirgū cenas kāpj debesīs. Tas patīk namsaimniekiem, jo pieprasījums pēc puslīdz jēdzīgiem un labiem īres dzīvokļiem ir lielāks nekā piedāvājums

Vairāk par to var lasīt šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas