Greifāne nosauc mūziķus, kuriem būtu jāpārstāv Latvija "Eirovīzijā"

tautaruna.lv 9.februāris 2023, 14:15
 
Kaspars Krafts / F64 Photo Agency
Dziedātāja Liene Greifāne, kura jau vairākus gadus mitinās Krievijā, sociālajā tīklā facebook publicējusi ierakstu, kurā atklāj savas domas par to, kurai mūziķu apvienībai šogad būtu jāpārstāv Latvija "Eirovīzijā".
"Noskatījos Supernovu. Mans subjektīvais viedoklis. Šos puišus var sūtīt uz Eirovīziju un nebaidīties, ka būs kauns par šķībām notīm. Bet pat ne tas šajā uzstāšanā bija galvenais. Manuprāt neskaitāmas reizes ir pierādījies, ka uzvar tieši dziesmas, kuras nav standarta Eirovīzijas stilā. Skatoties un klausoties es varēju sajusties kā puišu solokoncertā. Tieši šī sajūta ir viena no svarīgākajām, kuru ir jānodod klausītājam caur ekrānu. Ka tieši tevi klausoties, cilvēki aizmirst, ka skatās un klausās Eirovīziju," publikācijā sociālajā tīklā facebook raksta L.Greifāne.

Viņa arī piebilst, ka puiši bijuši cienīgi Latviju šajā konkursā pārstāvēt jau 2018,gadā, kad, viņasprāt, "daži labi izdomāja, ka kaut kāda ārzemniece ar apšaubāmām latviešu saknēm, bija cienīgāka pārstāvēt LV un izgāzās kā veca sēta un tā arī kopš tā laika, viņu neesam redzējuši."

"Tad nu varbūt šoreiz, puišiem būs iespēja parādīt, ko vērta ir viņu nepiespiestā, apburošā maniere un mūzikas gaume. Viņiem tāda visnotaļ ir. Lai veicas, lai visa Eiropa dzied aijā," novēlējusi mūziķe, kura pati pirms vairākiem gadiem izmēģinājusi veiksmi Latvijas atlasē starptautiskajam dziesmu konkursam.

Jau vēstīts, ka konkursa "Supernova" pusfinālā par iekļūšanu finālā sacentās 14 žūrijas izvēlētie dalībnieki: grupa "24. Avēnija", Adriana Miglāne, Alise Haijima, Artūrs Hatti, AVÉI, grupa "INSPO", Justs, Katrine Miller, Luīze, Markus Riva, Patrisha, RAUM, grupa "Sudden Lights" un Toms Kalderauskis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:20

Jaunākās diskusijas