Žaklīna Cinovska pikta uz bankām Latvijā: Jums nav neērti?

tautaruna.lv 9.februāris 2023, 4:30
 
Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency
Digitālā satura veidotāja Žaklīna Cinovska vietnē "Facebook" publicējusi aicinājumu bankām Latvijā.
"God Latvijas bankas!! Swedbank Latvia Luminor Latvia SEB Latvija Banka Citadele Nu noņemiet lūdzu taču Ukrainā tos savus ārprātīgos procentus, kad mūsu tautiešiem te jāizņem skaidrā nauda! Te bieži nav elektrības un dažreiz pat sakaru, un vienīgais norēķina veids jāparedz ir tikai un vienīgi skaidra nauda- grivnas! Te brauc cilvēki ar palīdzibas misijām, neviens nebrauc atpūsties!!
Bet jūs uz šīs valsts nelaimēm un cilvēkiem, kuri te brivprātigi palīdz, turpināt pelnīt!!
Es te regulāri runāju ar tautiešiem, kas ierodas ar humanitārām misijām un sanāk… par tām vēl maksā- JUMS!! Skaidrs, kad % ņem arī viņu bankas, bet viņiem te nav brīvas debesis atšķirībā no mums!
Viens mūsu brīvprātīgais nesen noņēma grivnas, lai atstātu daudzbērnu ģimenei, bet jūs par to paņēmāt 30 euro!!! Trīsdesmit!! Jums neērti nav?
Tas pats man bija vakar,kad vajadzēja skaidro naudu pirms došanās uz valsts austrumiem, lai ielietu degvielu no kanniņas, jo benzīntanki šajā pusē saspridzināti, un strādā tikai mazi ciema veikaliņi, kuros šejienes dzīvojošajiem iepirku kādu gardumu ciemakukuļa vietā, jūs par iekasējāt 10,6%!!!
Te ir KARA zeme!! Lūdzu ko mainiet! Te mūsu cilvēki nebrauc atpūsties!
Varbūt kāds zin, pie kā mums vērsties oficiāli? Banku pārskaitījumiem ar Ukrainu, Jūs atcēlāt 15 eiro maksu par pārskaitījumu, tātad varat arī atteikties no savas daļas skaidrās naudas un konvertācijas procentiem.
Ja vien redzat atšķirību starp peļņas cenu un tādu nelaimi kā karš," raksta Žaklīna Cinovska.
Neviena no uzrunātajām bankām tā arī nav reaģējusi uz ierakstu, tikmēr vairums komentētāju norāda - karš ir bizness, un uz tā rēķina daudzi pelna...

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas