Lindu Mūrnieci nokaitina situācija lidostā un sieviete "pižikā"; komentētājs: "Kauns"

tautaruna.lv 9.februāris 2023, 5:00
 
F64
Par taksometru biznesu Rīgas lidostā tiek spriests, un arī nesekmīgi darīts, gadiem. Lindai Mūrniecei radusies sajūta, ka atrodas tirgū, kur skan: "spirķik, sigareti"

Linda Mūrniece "Twitter" raksta: "Šķita, ka lidostā sakārtots takšu jautājums un pie ielidošanas stāv tikai licencētie taksometri. Tomēr - pie teritorijas joprojām rinda ar “kreisajiem” un pie izejas sieviete “pižikā” skaidrā krievu valodā mēģina piesaukt klientus. Atgādināja tirgus “spirķik, sigareti”."

Komentētāji piekrīt un dalās savā pieredzē: "Atlidoju šovakar 22:30, oficiālā takšu rinda tukša, bet turpat grozās visādi tēli un klusāk vai skaļāk vilina uz savu taksi. Pilnīgi debīli tas izskatās un liek justies ne kā Eiropā. Kauns."

Normunds: "Nekā jauna šai pasaulē. Lidostas takšu jautājums ir neatrisināms rēbuss latvju politiķiem. Lakmusa papīrītis, kas ir kas. "

Ģirts: "Neko darīt, milzīgai Latvijas sabiedrības daļai patīk kā "pižiki", tā viņu valkātāji. Nepatiktu, tādus skatus neredzētu. Vismaz pie lidostas, tas pieļauts netiktu. :("

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas