Kristaps Zutis šķiršanās gadījumā sola bijušajai atdot mašīnu

tautaruna.lv 9.februāris 2023, 8:20
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Kolorītais un spilgtais pārītis Elīna Pakalna un Kristaps Zutis plašāku sabiedrības uzmanību ir izpelnījies, piedaloties realitātes raidījumā “Slavenības. Bez filtra”, kurā televīzijas skatītājiem ir iespēja sekot līdzi viņu ikdienas gaitām.

Vienā no raidījuma sērijām, abi mīlnieki ir devušies testa braucienā ar elektroauto, kura iegādi šobrīd apsver. Izmēģinājuma laikā abi mīlnieki apspriež visai interesantu tēmu- kam paliks mašīna, ja abi izšķirsies un ko Elīna darītu, ja Kristapam uz ielas uzbruktu.



Brauciena laikā pāris nonāk pie jautājuma, ko darīs ar mantām, ja abu kopdzīve beigtos ar šķiršanos. Kristpa draugs Mārtiņš viņam esot teicis, ka šķiršanās gadījumā,

lielākā daļa ir jāatstāj sievietei, lai viņai būtu vieglāk uzsākt dzīvi bez vīrieša blakām.

Kristaps šādu ierosinājumu atbalsta, taču Elīna par šo ir patīkami pārsteigta, taču neslēpj, ka līdz galam tam nepiekrīt. Viņa atzīst, ka nav feministe, bet uzskata šādu rīcību mazliet par negodīgu, kā piemēru min, ja abi ir sakrājuši naudu mašīnai, tad kopīgi tiek izlemts, kuram tā ir vairāk nepieciešama un noderīga, nevis uzreiz visu atdot sievietei. Tas esot jāskatās pēc situācijas.

Elīna ir gatava palīdzēt Kristapam kautiņa laikā uzbrucējiem pūst acīs pipargāzi, taču Kristaps par šādu mīļotās rīcību nebūtu pateicīgs, jo uzskata, ka tas neko nepalīdzētu. Viņš min, ka labāk, lai Elīna vispār neiejaucas, jo iejaukšanās nenestu nekādus rezultātus.

To un vēl citus ikdienas jaunumus pāra dzīvē uzzināsi, skatoties “Slavenības. Bez filtra” pirmdienas-ceturtdienas plkst.19.25, kanālā STV Pirmā!


Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:17

Jaunākās diskusijas