Rīgā starp divām sievietēm izceļas asiņains konflikts; viena izkrīt pa logu

tautaruna.lv 11.oktobris 2022, 13:15
 
F64
Divas jaunas sievietes, kas kopā īrēja nelielu dzīvokli Pērnavas ielā, Rīgā, 8. oktobrī ap plkst. 8 no rīta nespēja atrisināt savstarpējās nesaskaņas sarunu veidā. Miteklī izcēlās skaļš un asiņains konflikts, kas beidzās ar istabas biedrenes izgrūšanu pa piektā stāva balkonu, vēstīja "Degpunktā".

Izmisuma pilni sievietes kliedzieni sestdienas rītā piepildīja piektā stāva kāpņutelpu kādā mājā Pērnavas ielā. Kaimiņi nobijušies pavēra vaļā savu dzīvokļu durvis un lūkojās cauri spraugai, cenšoties tumsā nojaust, kas meitenē izraisījis tādu paniku.

Video fragmentos dzirdamas frāzes angļu valodā, meitene izkliedz vārdus “es to izdarīju”.

Tas kaimiņiem radīja aizdomas par apreibinošu vielu ietekmi: “Tur jau bija ātrā palīdzība, policija, uz zemes gulēja meitene, visa noklāta ar asinīm. Es, protams, neko nesapratu, viņas seja bija briesmīgā stāvoklī, asiņaina. Visa seja bija asinīs, redzēju tikai divas acis, kas uz mani skatījās, cēla galvu un gulēja uz vēdera.”

Aptuveni 20 gadus vecā sieviete nepadevās policistu prasībām, tāpēc likumsargiem nācās lietot spēku.

Stīvēšanās notika kāpņutelpā, tieši pie Janas durvīm. Māte aizliedza savai astoņus gadus vecajai atvasei skatīties uz notiekošo: “Viņa bļāva. Asinis bija izsmērētas pa sienām, durvīm un uz paklāja.”

Asinīm notraipīto kaimiņieni beidzot izdevās aizturēt un nogādāt ārstniecības iestādē. Jana stāsta, ka nemierniece blakus dzīvokli īrēja kopā ar citu meiteni. Viņas ievākušās pirms pavisam neilga laika, tāpēc līdzcilvēkiem nebija labi pazīstamas. Vietējie spriež, ka meitenes acīmredzot savā starpā pamatīgi sastrīdējās un nesaskaņas risināja vardarbīgā veidā: “Esot izgrūsta pār balkonu uz sētas pusi. Viņa palika dzīva un aizveda uz slimnīcu. Bija policija un apkopēja tīrīja. Paskatījāmies viņu dzīvoklī - tur bija bardaks, un viss asinīs.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas