"Sasodīts!" nikna mamma tviterī uzrunā satiksmes ministru

tautaruna.lv 11.oktobris 2022, 18:30
 
Pixabay
Lai tiktu uz mācību iestādi, daļa bērnu brauc ar sabiedrisko transportu. Taču ko darīt, ja transports brauc vien pēc sev iedomāta saraksta, ne tā, uz kuru paļaujas pasažieri.

Viņa turpina: "Aizgāja atpakaļ mājās (vēl pāris km pa lauku ceļu). Es ienīstu iestāžu bezatbildību kādēļ cieš bērni! Dusmas no bezspecības! Šodien bija jābūt Rīgā, aizbraucu jau agrārītā. Katru reizi stress, jo bērnu nav kas cits aizved, ja esmu prom. Vienīgā cerība ir autobusi. Un ja tie nav, mums nav izvēles un jākavē skola! Sanāk, ka valsts manam bērnam nevar nodrošināt izglītību!"

Komentāros mammai tiek pausts atbalsts.

Uldis: "Tāli Linkaitu aicināja nākt pie prāta vēl tad, kad konkurss nebija izsludināts. Linkaits pateica, ka visi citi ir muļķi. Tā kā tagad no viņa kaut ko prasīt, ja viņš pats to atbalstīja - nu interesanti. Domājiet, ka tāpat vien

konservativos neievēlēja? Par darbiem, par darbiem."
Kukseriks: "Valsts "optimizē" skolu tīklu, bet bērna nogādāšanu uz tālāku skolu, risina un apmaksā vecāki. Nu, lieliski! Toties valsts kasē tagad ir nauda partiju finansēšanai!"
Arta: "Es arī esmu dusmīga par šo problēmu, jo mums Cēsu novadā autobusu kustība nav pieskaņota tam, lai bērni tiktu uz skolām Cēsīs + katru dienu stundas sākas citos laikos astoņos, deviņos, citrreiz desmitos. Un nav iespējams atrisināt- mani iepriekšējie mēģinājumi ir bijuši nesekmīgi"
Tālis Linkaits ierakstu nav komentējis, reaģeja Autotransporta direkcija, taujājot, kuri reisi ir tie, kas nav izpildīti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas