Atklāj, cik smagas problēmas pirms nāves vajājušas Jāni Sproģi

tautaruna.lv 11.oktobris 2022, 11:30
 
F64
Operdziedonis, skaistā un skanīgā tenora īpašnieks Jānis Sproģis, kas 7.oktobrī devās mūžībā, ilgu laiku cīnījies ar veselības problēmām, vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Pēdējos gados viņš bija ļoti mainījies" izdevumā "Privātā dzīve".

Sproģis mūžībā devās nedēļu pirms savas 78.dzimšanas dienas. Ilgu laiku viņš cīnījās ar veselības problēmām. Pēdējos dzīves gados bija zaudējis 50 kilogramus svara.

Žultsakmeņu dēļ tenoram bija zudusi apetīte, un viņš vairs nebija tas raženais vīrs, kāds pazīts slavas gados.

"Pēdējo reizi Sproģi redzēju pirms diviem gadiem, un viņš bija tik ļoti izdiedējis," atceras Siguldas Opermūzikas svētku organizators Dainis Kalns.

Jau vēstījām, ka 7. oktobrī, mūžības ceļos devies operdziedonis, skaistā un skanīgā tenora īpašnieks JĀNIS SPROĢIS," vietnē "Facebook" vēstīja "Latvijas Radio 3".

"Lai mana dziedāšana jums sirdī nes siltumu, mīlestību, gaišumu - un atcerieties, ka pavasaris sirdī var būt arī ziemā un rudenī. Tas tur var būt vienmēr! Tikai aizveriet acis un pasmaidiet - un uzreiz būs labi, galvenais - domājiet par kaut ko labu, par mīlestību," - tā vēl 2019. gada 14. oktobrī raidījumā #Benefice, uzrunāts 75. gadskārtā, vēlēja tautā iemīļotais dziedātājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas