Iedzīvotāji sūdzas par notiekošo CSDD

tautaruna.lv 11.septembris 2022, 11:30
 
F64
Nauris pirms nepilniem trīs gadiem uzsāka ceļu A kategorijas vadītāja apliecības iegūšanai, kas viņam ļautu vadīt motociklu. Tomēr nu var nākties zaudēt gan ieguldītos līdzekļus, gan naudu, vēsta raidījums "Bez Tabu".

2019. gadā vīrietis nokārtoja skolas un CSDD teorētisko pārbaudījumu. Finansiālu apstākļu, kā arī kovida pandēmijas dēļ ceļu līdz braukšanas eksāmenam atlika. Šā jautājuma aktīvai risināšanai pievērsās šogad.

Pēc skolas braukšanas eksāmena nokārtošanas Nauris nolēma nekavēties un pieteikties CSDD eksāmenam. Tas gan nav iespējams. Līdz 20. septembrim, kas Naurim ir pēdējā diena, lai nokārtotu braukšanas eksāmenu, visās CSDD stacijās braukšanas eksāmena laiki ir pilnībā aizņemti.

Vairākas reizes dienā un pat naktī Nauris pārbauda, vai pēkšņi ir pieejams kāds eksāmena laiks, taču velti.

"Ieejot CSDD mājaslapu, redzams, ka visās dienās visi laiki ir aizņemti. Tā tas ir līdz 20. septembrim. Pārbaudīju arī citās pilsētās, tur tas pats. Brīvu vietu nav. Kā lai nokārtoju eksāmenu, ja nav pieejams neviens laiks? Mani tas ietekmē ļoti, jo visas finanses, ko līdz šim esmu iztērējis, ir bijis velti. Jo pēc 20. septembra man no sākuma būs jāsāk viss apmācību process. Šobrīd esmu iztērējis jau 600 eiro. Tādu gadījumu ir daudz. Jūlijā autoskolā kursants atsūtīja ekrānuzņēmumu, ka pusotru mēnesi uz priekšu bija aizņemti visi laiki."

Mārtiņš Mālmeisters, Ceļu satiksmes drošības direkcijas pārstāvis, skaidro: "Mūsu kolēģi cītīgi strādā un seko līdzi grafikam, pieejamībai. Cilvēku resurss ir tik liels, cik ir. Arī mūsu darbinieki ņem virsstundas, strādā sestdienās, lai pieprasījumu mazinātu. Lūgums cītīgi sekot līdzi pierakstam CSDD mājaslapā. Vasarā visi vēlas nokārtot A kategorijas eksāmenus. Rinda ir tik gara, dienu skaits nedēļā ir tik daudz, darbinieku skaits ir tik daudz, cik ir. Interese par A kategorijas vadītāju apliecību iegūšana ir palielinājusies."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

11.septembris 2022

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas