VIDEO. Velosipēdistam saķeršanās ar šoferi, kura automašīnu rotā uzlīme ar Valsts policijas emblēmu

tautaruna.lv 11.septembris 2022, 16:00
 
Ekrānuzņēmums
Mikroblogošanas vietnē "Twitter" publicēts video, tajā redzams, ka velosipēdistu ceļu aizšķērsojis auto, kura vējstiklā redzama uzlīme ar Valsts policijas emblēmu.

Kāds Rīgas velosipēdists mikroblogošanas vietnē "Twitter" pievērsis uzmanību jautājumam par uzlīmēm ar Valsts policijas emblēmu, kuras var manīt uz automašīnas vējstikliem.

"Jautājums @Valsts_policija vai šis cilvēks ar Valsts policijas uzlīmi logā ir jūsu darbinieks? Vai varbūt tas ir policijas auto? Ja nav, interesanti būtu uzzināt, kāds ir regulējums policijas uzlīmju izmantošanai," raksta velosipēdists.

Video redzams, ka kāda automašīna ar Valsts policijas uzlīmi logā ir novietota tieši uz veloceliņa, kas liek velosipēdistiem, šķērsli apbraukt, tādejādi iebraucot blakus esošajā joslā.

Velosipēdistam ar automašīnas šoferi un pasažieri ir īsa saruna, kuras laikā dzirdams, ka automašīnas šoferis un pasažiere ir krievvalodīgi.

Zem ieraksta "Twitter" atbildi sniegusi arī Valsts policija:

"Pārbaudot informāciju, konstatēts, ka transportlīdzeklis nepieder policijas darbiniekam. Savukārt auto logā redzamā uzlīme neataino oficiālu saistību ar VP, tādas netiek dalītas. Video redzamais notikums ir reģistrēts un CSN pārkāpums tiks vērtēts administratīvajā procesā."

Citi "Twitter" lietotāji komentē:

"Valsts policijai - CSN parkāpumus varu filmēt sūtīt Twitter un Jūs tiešam to reģistrēsiet? Interesējos, jo labrāt to izmantotu."

"Žēl, ka teica dāmīte do svidaņja, labāk būtu - prošaite! Puisis gan vēl palekties gribēja, bet no dāmītes lūpām nolasīju - na.ui, na.ui! Intelektuāla ģimenes saruna..."

"Tik mīlīgi, kā tas logs tur augšā - lejā - augšā - lejā - augšā - lejā."

"Šis parāda tipisku @Valsts_policija un @RigasPP ignoranci pēdējos gados pret CSN pārkāpējiem. Ikdienā pilns ar šādiem vai līdzīgiem tipāžiem un garāmbraucošās ekipāžas tos vienkārši ignorē."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas