Vīrietis, bankas kļūdas dēļ, pēkšņi kļūs par vienu no bagātākajiem cilvēkiem pasaulē

tautaruna.lv 11.septembris 2022, 13:15
 
pexels.com
Divu bērnu tēvs no ASV bija pārsteigts, kad savas bankas lietotnē pamanīja iespaidīgu naudas summu. Vīrieša kontā pēkšņi bija uzradušies 50 miljardi dolāru, vēsta "The Sun".

Darens Džeimss, aplūkojot savu konta atlikumu, bija vienlaikus šokēts un pārsteigts, kad ieraudzīja tajā prātam neaptveramu summu.

Vīrieša kontā pēkšņi bija uzradušies 50 miljardi dolāru.

Izrādās, ka bija notikusi kļūda bankas sistēmā, kā rezultātā vīrietis uz īsu brīdi bija kļuvis par vienu no bagātākajiem cilvēkiem pasaulē.

Ja tā nebūtu bijusi bankas kļūda, kas pēcāk tika atrisināta un nauda pazuda no vīrieša konta, viņš būtu kļuvis par 25. bagātāko cilvēku pasaulē.

Diemžēl Darens par miljardieri kļuva tikai uz pavisam īsu brīdi. "Tas bija tik traki redzēt ko tādu, jo es nekad savā dzīvē neesmu redzējis tik daudz nulles," medijiem sacīja Darens.

Vīrietis atzina, ka bija nesaprašanā par to, kas notiek. Jo ne viņam, ne arī nevienam citam pazīstamam cilvēkam nav tik daudz naudas.

Darens atklāja, ka uz īsu brīdi prātā ienākusi doma, ka naudu, iespējams, viņam nosūtījis kāds nezināms, bagāts radinieks. Taču drīz vien viņš saprata, ka diez vai, ka tā ir un sazinājas ar banku. "Mēs zinājām, ka tā nav mūsu nauda. Mēs to nenopelnījā, tāpēc nevarējām neko ar to iesākt." Darens labprātīgi atteicās no lielās naudas summas un vienojās ar banku, ka tā tiks atgriezta.

Luiziānas štata amatpersona skaidro, ja nauda netiktu atdota, tā tiktu uzskatīta par zādzību. Banka neatklāj, kāpēc pēkšņi notikusi šāda kļūda un no kurienes nāk šie līdzekļi.

Dažu dienu laikā nauda bija pazuda no Darena konta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas