Sašutuma raisa sviesta cenas atšķirība vienā un tajā pašā veikalu tīklā

tautaruna.lv 25.jūlijs 2022, 18:04
 
Rūta Kalmuka/F64 Photo Agency
Ne reizi vien cilvēki pauduši neapmierinātību ar produktu cenu atšķirībām dažādos veikalu tīklos. Tiesa, šoreiz mikroblogošanas vietnē twitter kāds pircējs izteicis sašutumu par cenu atšķirību viena un tā paša veikalu tīkla tirdzniecības vietā lielveikalā un interneta veikalā.
Kāda persona mikroblogošanas vietnē twitter angļu valodā publicējusi vairākus ierakstus, kuros kopā ar attēliem izteikusi sašutumu par sviesta cenu tirdzniecības vietā "Rimi" un tā interneta veikalā.

Publicētajos ierakstos redzams, ka gan internetveikalā, gan klātienes tirdzniecības vietā viena sviesta iepakojuma cena ir 2.39 eiro, taču atšķirības rodas brīdī, ja pircējs iegādājas divus vienādus produktus. Tad uz vietas veikalā šādu divu produktu cena ir 2.09 eiro, savukārt internetveikalā 1.79 eiro.

Uzņēmums sašutušajam pircējam paskaidrojis, ka veikalu tīkls "Rimi" Latvijas tirgū ir pārstāvēts ar vairākiem veikalu formātiem - hipermārketi, lielveikali, express veikals un internetveikals. Tāpat uzņēmums paskaidrojis, ka akcijas produktu cenas var būt atšķirīgas dažādos veikalu formātos. "Internetā norādītās akcijas un preču cenas attiecas tikai uz interneta veikalu," skaidro "Rimi" pārstāvji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas