Latviešu mediķis Ukrainā velta komplimentu prezidenta kundzei

tautaruna.lv 25.jūlijs 2022, 20:30
 
Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency
Aizvadītajā nedēļā Latvijas prezidenta dzīvesbiedre Andra Levita devās uz Ukrainu, kur Kijivē piedalījās Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska dzīvesbiedres Olenas Zelenskas rīkotajā samitā. Pēc viesošanās Ukrainā Latvijas pirmajai lēdijai atzinīgus vārdus veltījis arī Ukrainā strādājošais latviešu mikroķirurgs.
Šobrīd darbu Ukrainā turpina latviešu mikroķirurgs Olafs Libermanis. Kā liecina mikroblogošanas vietnē twitter publicētā informācija, tad Latvijas pirmā lēdija viņu uzaicinājusi neformālās vakariņās. Ierakstā viņai veltīts kompliments, norādot, ka "viņa ir inteliģenta un jauka sieviete".

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka Kijivā notiekošā foruma centrālais temats bija valsts pēckara atjaunošanas cilvēciskie aspekti. Tas bija otrais starptautiskais samits, kuru rīko Zelenska kopā ar citu valstu prezidentu dzīvesbiedriem. Tajā tiešsaistes formā piedalījās arī uzaicinātie viesi no Varšavas, Briseles, Londonas un Vašingtonas.

Levite, kura 2021.gada augustā piedalījās arī pirmajā dzīvesbiedru samitā, šoreiz tika aicināta izteikties foruma paneļdiskusijā "Fiziskās un mentālās veselības atjaunošana".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas