Pļavniekos izvēršas īsta drāma; vīrietis pa logu izmet visu sievietes apģērbu

tautaruna.lv 25.jūlijs 2022, 13:09
 
Dāvis Ūlands/F64
Pļavniekos romantiskas nesaskaņas nespēja atrisināt kāds pāris, kas dzīvo Jukuma Vācieša ielā. Pēc kliedzieniem sekoja rīcība, stāsta kaimiņi. Vīrietis nevilcinoties pagalmā paspēja izmest teju visu sievietes iedzīvi, tajā skaitā, apakšveļu un kurpes, vēstīja raidījums "Dedpunktā".

No astotā stāva loga dienas gaitā izlidoja desmitiem apģērbu gabalu un aksesuāru, kas piederēja kādai aptuveni 40 gadus vecai sievietei.

Konflikts agri no rīta bija dzirdams kāpņu telpā - izskanēja paceltas balsis un agresīvas frāzes krievu valodā. Mājas iedzīvotājiem nav nekas labs sakāms par nemierīgajiem kaimiņiem: “Tur dzīvo kaut kādi bezpajumtnieki. Viņi nav ne pierakstīti (..) es nezinu.”

“Neko viņi nemaksā, mums visai mājai tagad ir parāds, jo viņi nenosedz savus rēķinus”, stāsta nama iedzīvotāja.

Par ko tieši pāris sastrīdējās, kaimiņi tā arī nesaprata, taču zināms, ka bēdīgi slavenajā astotā stāva dzīvoklī pastāvīgi dzīvo divi vīrieši. Sieviete, kuras mantas nonāca zālājā, ir, tā teikt, īstermiņa romantisks ciemiņš kādam no dzīvokļa saimniekiem, stāsta vietējie.

Adresē, pēc atkārtotiem kaimiņu zvaniem, ieradās policija - arī pati mantu īpašniece meklēja palīdzību pie ekipāžām. Likumsargi apsekoja teritoriju, fotogrāfēja drēbes pagalmā, un aprunājās ar nemiera cēlājiem. Pēc tam, sieviete, kuras mantas tika izsvaidītas, centās savākt drauga izraisīto nekārtību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas