Rīdzinieki satraucas par redzēto uz Vanšu tilta

tautaruna.lv 4.jūlijs 2022, 4:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Situācija uz Vanšu tilta paliek arvien dramatiskāka! Neskatoties, ka tilts ir pamatīgi sarūsējis, rīdzinieki pamanījuši, viņuprāt, bīstamu situāciju – laternu vadiem atsegti vadi. Garāmgājējus pārsteidz šāda nolaidīga rīcība no atbildīgajām iestādēm, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Rīdziniekus satrauc redzētais uz Vanšu tilta, vairākiem laternu stabiem ir vaļā aizsarlūkas, brīvi paverot skatu uz elektrības vadiem.

“Sadales tīkls” pārstāvis Artūrs Šmats aicina nebūt vienaldzīgiem un ziņot atbildīgajām iestādēm, ja ejot garām pamana atsegtus vadus, šajā gadījumā - pašvaldībai.

Šoreiz vaina jāuzņemas Rīgas pašvaldības aģentūrai “Rīgas gaisma”. Lai gan aizsarglūkas izskatās diezgan švaki piestiprinātas, tās pašas nav nokritušas. Visai bieži uzdarbojas zagļi, radot galvassāpes uzņēmumam.

"Mums ir vairāk nekā trīsdesmit tūkstoši apkalpojamo balstu Rīgā, mēs par problēmām uzzinām tikai tad, kad mums paziņo. Par šo gadījumu ilgāku laiku zinājām, taču bija aizķeršanās ar rezerves materiāliem," skaidro Valters Krasts

“Rīgas gaisma” pārstāvis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas