Rehabilitācija Vaivaros ģimenei beidzas ar soda naudu

tautaruna.lv 4.jūlijs 2022, 0:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Ieva ar meitiņu dzīvo Staicelē. Tomēr maijā uz divām nedēļām meitenes mainījušas dzīvesvietu – uz Jūrmalu, rehabilitācijas centru Vaivaros. Tā kā abas nav vietējās un Jūrmalā ir tikai ciemiņi, nokārtojušas caurlaidi, taču mājās viņas sagaidījis nepatīkams pārsteigums, vēsta raidījums "Bez Tabu".
“Atnāca pavēste, ka mums ir uzlikts sods. Ka mums nav caurlaides. Un es domāju - ja reiz mēs esam rehabilitācijas centā reģistrējušies, vai tad tā caurlaide ir katru dienu jāatjauno? Es tā arī nesaprotu.”

Ieva saņēmusi 50 eiro sodu par to, ka ar meitu izbraukusi līdz veikalam - Kauguros. Ieva šokā ne tikai par saņemto naudas sodu, bet par informācijas neesamību kopumā - viņa uzskata, ka informācijas nav ne mājaslapā, ne kādos bukletos pašā rehabilitācijas centrā.

Jūrmalas novada domes pārstāvji uzsver, ka uzmanība jāpievērš pilsētas zonām.

Zane Leite
Jūrmalas valstspilsētas pārstāve

“Katrai jaunai dienai, kad tiek šķērsota īpaša režīma zona, nepieciešama jauna caurlaide. Ar vienas dienas caurlaidi iebraukt īpaša režīma zonā ir atļauts neierobežotu reižu skaitu tikai tajā datumā, kuram tā noformēta vai iegādāta. Īpaša režīma zona pilsētā ir apzīmēta ar ceļazīmēm ”Maksas zona”, kurām braucēji aicināti sekot līdzi.”

Jūrmalas pilsētas pārstāvji aicina Ievu vērsties Jūrmalas pašvaldības policijā. Ievai ir tiesības lēmumu pārsūdzēt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas