Kāda sieviete Rīgā sarīko tik lielu skandālu, ka nākas izsaukt visus dienestus

tautaruna.lv 26.aprīlis 2022, 14:30
 
Kaspars Krafts/F64
Vairāku māju iedzīvotāju uzmanību Rīgā, Lāčplēša ielā, pievērsa kāda sieviete, kas ilgstoši dzīvoklī trokšņoja un savu nepatiku pret apkārtējiem izrādīja, bļaustoties pa logu. Ar laiku mājinieki saprata, ka pašu spēkiem galā netiks un iesaistīja operatīvos dienestus, lai kaimiņieni nomierinātu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kaimiņienes rosība pirmajā stāvā 22. aprīlī jau kopš plkst. 6.00 rītā darīja bažīgus apkārtējos iedzīvotājus. Sieviete ne vien bļaustījusies savā dzīvoklī, bet arī pa logu izsviedusi sadzīves mantas, dauzījusi stiklus un sēdējusi uz palodzes. Vietējiem radās pamatotas aizdomas, ka agresīvā kaimiņiene var nodarīt pāri gan sev, gan apkārtējiem, tādēļ uz dzīvesvietu izsauca Rīgas pašvaldības policijas darbiniekus.

Policisti redzēja, ka pa logu ir izmesti dažādi sadzīves priekšmeti, tostarp sega, pārtikas iepakojumi un citas sadzīves mantas.

Pēc tam, sazinoties ar sievietes māti, policija noskaidroja, ka sievietei ir nepieciešama palīdzība un uz notikuma vietu tika izsaukti mediķi.

Pa labam diemžēl nesanāca pierunāt sievieti atvērt dzīvokļa durvis, arī viņas māte, kas ieradās notikuma vietā, meitas īpašumā iekļūt nevarēja, tādēļ tika pieņemts lēmums izsaukt ugunsdzēsējus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas