Krievu aktieris atklāj, ko izdarījusi viņa māte, uzzinot, ka dēls neatbalsta karu

tautaruna.lv 26.aprīlis 2022, 2:30
 
Ekrānuzņēmums/CNN
Krievu aktieris un modelis Žans Mišels Ščerbaks atklājis, kādu reakciju saņēmis no mātes, kura dēlu nosodījusi par Krievijas iebrukuma Ukrainā neatbalstīšanu, ziņo CNN.

Aktieris, kurš sociālajos tīklos nosodījis Krievijas iebrukumu Ukrainā, atklājis, ka paša māte ir viņu nobloķējusi.

Kad aktieris pametis Krieviju un nosūtījis mātei naudu, viņa viņam atsūtījusi ziņu.

"Nesūti man neko, es to sūtīšu atpakaļ. Es nekomunicēju ar rusofobiem un dzimtenes nodevējiem. Es no sirds ceru, ka atteiksies no Krievijas pases un pametīsi šo valsti. Tu vairs neesi mans dēls, manā ģimenē nebūs nodevēju," aktiera mātes ziņu citē CNN.

Šobrīd Žans atrodas Vācijā un CNN atklājis, ka informāciju par Krievijas iebrukumu uzzinājis no saviem draugiem Ukrainā un aktīvi sociālajos tīklos dalījies ar ziņām par karu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 6

 
Anonīms
 

Jā, par tādu situāciju reāli sāp sirds. Māte taču ir pats tuvākais cilvēks un parasti savus bērnus mīl neskatoties ne uz ko.

22.aprīlis 2022, 6:34 Atbildēt

Neskatoties neuzko nevajag miileet savus bernus, bet shis gadijums nav - neskatoties neuzko, te ir kkas cits. Maate vnk ir neizglitota, un savu dzivi ir nodrindalejusi, taapeec viegli padodas propagandai un propagandas merkis ir ienist visus, pat tuvakos ja tas nepiecieshams, spilgts piemers ir covid fani kuri cilvekus kas nevelejas vakcineties, saukaja trisstaavigiem vardiem un par antivakceriem.

26.aprīlis 2022, 3:12 Atbildēt
Kristjans Gaiķis > kaspars.namsons

Šis gadījums nav nebūt ne vienīgais krievijā. Paklausies youtube Ukrainas drošības dienesta pārtvertās sarunas.......

26.aprīlis 2022, 9:30 Atbildēt

Tā jau nav māte,bet kuce,piedošanu,kuces aizstāv savus bērnus līdz pēdējam elpas vilcienam.Viņu var pielīdzināt baložiem,kuri pamet savus mazuļus tiko piedzimušus vārnu un žurku apēšanai.Līdzīga putleram,kurš nedomā par savu bērnu nākotni,kas ar viņiem būs pēc šitā kara Ukrainā.Pilnīga izolācija no visas pasaules.

23.aprīlis 2022, 12:11 Atbildēt

Putlers nedomā ne par savu bērnu un mazbērnu nākotni,ne vispār par krievu bērnu nākotni,bet krievu puiši,kuri iet bojā,viņam ir tikai lielgabalu gaļa.Bet "mātei" putlers ir Dieva vietā.svarīgāks par pašas dēlu.Viņa ir garīgi slims cilvēks.

26.aprīlis 2022, 17:48 Atbildēt

Paldies TR. Daudzi elektroniskie masu saziņas līdzekļi bloķējuši komenta iespējas.

Jau 2014 gadā es teicu,ka visai pasaulei jādara viss, lai neitralizētu Putleru. Neieklausījās, neticēja.

26.aprīlis 2022, 10:42 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:50

Jaunākās diskusijas