Ukrainas žurnālists: Laikus zināju, ka sāksies karš. Es neticēju!

tautaruna.lv 26.aprīlis 2022, 15:12
 
Ekrānuzņēmums
Ukrainas mediju vides vadošais žurnālists Dmitrijs Gordons intervijā TV24 raidījumam "Kārtības rullis" atklāja, ka jau iepriekš Rietumu kolēģi viņam ziņoja, ka būs karš, bet viņš nevarējis tam noticēt.

"Ziniet, bija viss: gan spriedze, gan stress, gan bailes, un, je es teiktu, ka tā nav, tad melotu," atklāts ir žurnālists.

Viņš norāda, ka jau laikus zinājis, ka karš sāksies, jo viņu brīdinājuši Rietumu partneri, taču viņš tam neesot ticējis.

"Es nevarēju iedomāties, ka 21. gadsimtā var uzrīdīt tādas armādas ar tankiem, bruņmašīnām un līdzīgu drazu, lidmašīnas uz miermīlīgu valsti - neparko neticēju. Vienkārši tā - ņemt un uzrīdīt. Uzgāzt virsū mierīgajiem iedzīvotājiem tonnām smagās bumbas, nolīdzināt līdz ar zemi mūsu pilsētas," saka D. Gordons.

Viņš atklāj, ka viņu brīdināja, ka karš sāksies 24. datuma pulksten 4.00 no rīta. Žurnālists esot uzlicis šajā datumā modinātāju, taču pulksten 4.00 vēl nekas nenotika un viņš nodomājis, ka kļūdījušies, taču pulksten 4.40 viņš pamodies no diviem sprādzieniem aiz loga.

"Pavēros pa logu un ieraudzīju sarkanu spīdumu aiz horizonta un tūlīt pat nogranda trešais sprādziens," notikušo atceras D. Gordons.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas