Sipeniece, domājot par karu, vērsusies pat pie zīlnieces

tautaruna.lv 26.aprīlis 2022, 0:30
 
Nora Krevneva / F64
TV un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare atklāj, ka, domājot par trauksmaino laiku un karu Ukrainā, vērsusies pie zīlnieces, kura zīlē kafijas biezumos.

Sociālajā vietnē "Instagaram" Sipeniece publicējusi ierakstu, kurā dalās ar pārdomām par šī gada Lieldienām. Radio personība atzīst, ka vērsusies pat pie zīlnieces, kura izrādījusies Krievijas propagandas piekritēja.

"Es nevaru noticēt,nu sitiet mani nost,nevaru ,ka velns ir nevis pasakās,bet tepat,rokas stiepienā.Tepat blakus Ukraina elpo sāpēs un kara šausmās,bet es varu tikai caurām dienām skatīties ziņu lentēs un YouTube meklēt gudrus cilvēkus,kas skaidro kā tas notiek,kā varēja notikt,kā varētu atrisināties.
Es pat zvanīju zīlniecei,kura zīlē kafijas biezumos,bet viņa izrādījās tās velna kastes (krievuTV) upuris.., " raksta Sipeniece.

Turpinājumā Sipeniece pastāsta, kā ar mammas palīdzību radusies iespēja atbalstīt Ukrainas bēgļus.

"Mana mamma ir pensionāre,ar pensiju parasto,bet savos 81 audzē aitas,nu tādas ,kas ēd rododendru pumpurus,jo reizēm aiziet brīvsolī,nu tādas labas eko aitas.Tad tās aitas viņa padara par pārtikas produktu(veģetārieši un vegāni šito lai nelasa),tad es savos draugos iepūšu taurē,tad viņi tās aitas paņem pie sevis,tad samaksu pārvērš pārtikas un viskautkādu veikalu Dāvanu kartēs,tad es tās kartes atodu ukraiņu bēgļiem.
Mēs visi varam to velnu nokaut."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas