Latviete Vācijā piefiksē pircēju mānīšanu akciju laikā

tautaruna.lv 4.marts 2019, 1:02
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Ginta novērojusi neparastu situāciju Vācijas tirdzniecības ķēdes "Rossmann" veikalā. Pat to pārstāvji atzīst, ka pircēji tiek mānīti.

"Veicu nelielu eksperimentu "pirms un pēc"! Iegāju "Rossmann" veikalā atlaižu nedēļā un nākamajā nedēļā, kad tā sauktās atlaides nav. Tātad atlaižu nedēļā cenas tiek paaugstinātas un tad it kā tās tiek "pazeminātas ar atlaidi". Ar šādiem jautājumiem devos pie "Rossmann" menedžera, lai apskaidro šo apmānu, uz ko man tikta sniegta atbilde: "Kādas cenas mums atsūta atlaižu laikā, tādas arī izliekam. Piekrītam, ka tā ir klientu muļķošana, bet ja cilvēki ir muļķi, tad lai pērk tik"!" noskaidrojusi latviete, kura ar saviem novērojumiem dalījās Facebook grupā "Latvieši Vācijā".

Par situāciju nav izbrīnīti citi grupas dalībnieki, kuri norāda, ka šis lielveikals nav vienīgais, kas ko tādu dara. Savukārt citi dalās ar pieredzi Latvijā, apgalvojot, ka dzimtenē uz atlaižu laiku cenas pat tiekot pieliktas.

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs regulāri pircējus Latvijā brīdina neuzķerties uz neticamām atlaidēm, kā arī prasa no pārdevējiem ievērot cenu norādīšanas vadlīnijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:59

Jaunākās diskusijas