Marika Ģederte dalās ar saviem skaistuma noslēpumiem

tautaruna.lv 4.marts 2019, 22:11
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Uzņēmēja Marika Ģederte, kura šogad svinēs 45. dzimšanas dienu, portālam Skaties.lv atklājusi savus skaistuma noslēpumus.

Ģederte portālam atklāj, ka, gadiem ejot, arvien vairāk saprot, ka labas pašsajūtas, tai skaitā izskata, pamatā ir labs miegs. Viņa aizvien vairāk un vairāk izvērtē nepieciešamību pēc izklaidēm. Marika uzskata, ka visiedarbīgākais līdzeklis ādai un labai pašsajūtai ir atvaļinājums un atpūta pie jūras.

No rīta skaistumkopšanai Marika velta ne vairāk kā desmit minūtes. Tonālais krēms, lai izlīdzinātu ādas toni, acu tuša, acu ēnas un ”bronzeris”. Tas ir viss, kas nepieciešams, norāda uzņēmēja. Tāpat Marika divas reizes nedēļā izmanto sejas maskas. Skaistumkopšanas salonu aktīvā uzņēmēja apmeklē divas reizes mēnesī, kur nododas gan ķermeņa gan sejas procedūrām. Papildus tiek uzņemts D vitamīns, kas esot labas pašsajūtas pamatā.

Marika neslēpj, jo vecāks kļūsti, jo vairāk jābūt fiziski aktīvam. Šobrīd vairāk nekā jebkad viņa ir pievērsusies sportam, vismaz četras reizes nedēļā.”Ļoti saudzīgi izmantoju botoksu un filerus, cenšos nepārspīlēt ar šīm procedūrām. Cenšos vairāk pa dienu lietot mitrinošos produktus, uz nakti - atjaunojošos un pretgrumbu produktus,” tā Marika.

Marika Ģederte ir uzņēmēja un sabiedrībā pazīstama kā aktīva blondīne, jo bija Latvijas Blondīņu asociācijas vadītāja. Asociācija gan 2012. gadā savu darbību izbeidza. Ģederte ir arī skaistumkonkursa "Mrs. Universe 2008" uzvarētāja.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:02

Jaunākās diskusijas