Pazudusi! Atrasta automašīna ar tukšu bāku; izvirzītas versijas, kas varēja notikt

tautaruna.lv 4.marts 2019, 19:51
 
Ekrānuzņēmums no "Degpunktā"
Iepriekš jau vēstīts par bezvēsts pazudušo 42 gadus veco Jeļenu Riekstiņu no Vecumniekiem, kura ar personīgo auto bija ceļā uz Rīgu, taču galamērķī tā arī nenonāca. Sievietes spēkrats tika atrasts nomaļā vietā netālu no mājām, un tagad izvirzīta versija, ka pati pazudusī jāmeklē mežā. Pastāv aizdomas, ka viņa gājusi bojā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Jeļena Riekstiņa pazuda pērnā gada 12. decembrī. Pēc ilgstošas policijas bezdarbības sievietes dēls piekrita runāt publiski par mammas pazušanas apstākļiem un aicināja līdzcilvēkus nākt talkā, ja dienesti ir tik nevarīgi. Tagad pazudušās meklēšanu savās rokās ņēmuši organizācijas “Bezvēsts.lv” brīvprātīgie. Kopā ar armiju un policiju nesen izķemmēti meži netālu no vietas, kur atrasts Jeļenas auto.

“Savādi ir tas, ka uz ceļa atrasta viņas mašīna, bet viņu pašu neviens nav redzējis. Tātad viņa kaut kur gāja pa ceļu. Es domāju te ir vairāki varianti - viņa gāja kaut kur pa ceļu un nokrita - cilvēkam palika slikti un viņa nosala, vai arī viņa varēja iekāpt pie kāda mašīnā un kaut kur aizbraukt,” uzskata “Bezvēsts.lv” vadītājs Aleksandrs Faminskis.

Lai arī meklēšanas pasākumi bija nesekmīgi un netika atrasti arī nekādi pavedieni, “Bezvēsts.lv” pārstāvis uzskata, ka jāveic atkārtota meža masīvu pārbaude, kad pilnībā nokusīs sniegs. Jāpārbauda deviņus kilometrus garš ceļa posms un aptuveni 500 metri uz katru pusi, jo Jeļena, visticamāk, gājusi gar dzelzceļu vai pa kādu taciņu pēc degvielas. Mašīna atrasta ar tukšu bāku.

Informāciju par pazudušās Jeļenas Riekstiņas atrašanās vietu var sniegt, zvanot organizācijai “Bezvēsts.lv” pa tālruni 22084084 vai policijai pa telefoniem 63004200 un 110.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas