Drāma Purvciemā: Vīrietis izglābj savus suņus no uguns liesmām un zaudē samaņu

tautaruna.lv 4.oktobris 2018, 10:48
 
F64
Kādā daudzstāvu namā Purvciemā dzīvoklī izcēlās ugunsgrēks. Mājās bija palikuši tikai divi suņi, kurus saimniekam veiksmīgi izdevās glābt, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Kaimiņi stāsta, ka nelaime radās, uzliesmojot veļasmašīnai.

Ilūkstes ielas 38. nama iedzīvotāji pagājušajā nedēļā pārdzīvojuši plašu ugunsgrēku trešā stāva dzīvoklī, kurā dzīvoja ģimene ar bērniem. Indīgie dūmi bija neapturami un izplatījās ātri, turklāt diennakts tumšajā laikā, kad visi gulēja. Tie spiedās kaimiņu mitekļos caur ārdurvju spraugām, bet tikmēr degošajā dzīvoklī bija iesprostoti divi nelieli suņi.

Kaimiņu sazvanīts, ģimenes galva Sergejs steidzās uz mitekli. Viņš izlauzās cauri durvīm un dūmiem, lai glābtu savus mīļdzīvniekus, par kuriem nebūt nebija aizmirsts.

“Kaimiņienei Tatjanai bija Sergeja telefona numurs, viņa viņam piezvanīja. Viņš te pat netālu bija un ātri atbrauca. Viņa vienlaikus izsauca arī ugunsdzēsējus, viss tika izdarīts ļoti laicīgi, saprotiet. Šausmas, vienkārši ārprāts. Viņš atbrauca, atvēra durvis un devās glābt. Pēc tam viņš iznāca ārā, sunīšus izglābis, bet iznāca un zaudēja samaņu,” atklāj kaimiņiene.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes jau gaidīja lejā pie durvīm. Sergejs, glābjot mājdzīvniekus, bija pamatīgi saindējies, taču mediķu busiņā viņš atguva samaņu.

Bija nepieciešamas trīs ugunsdzēsēju ekipāžas, lai liesmas likvidētu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas