Pašmāju populārā šova dalībniece vēlējusies sev atņemt dzīvību

tautaruna.lv 4.oktobris 2018, 7:13
 
Ekrānšāviņš no video
Pagājušajā sezonā TV skatītāji varēja vērot šova "Caur ērkšķiem uz..." pirmo sezonu. Intervijā kanālam "STV Pirmā" viņa atklāti pastāstījusi, ka dalība šovā, iespējams, izglāba viņas dzīvību.

Narkotikas, azartspēles, alkohols, vardarbība un nemitīga cīņa par izdzīvošanu - tā ir viņu - šokējoši atklātā sociālā raidījuma "Caur ērkšķiem uz..." jaunās sezonas dalībnieču ikdiena, kas ir manāmi līdzīga tam, ko piedzīvojušas dāmas, kas piedalījušās šova pirmajā sezonā.

Viena no viņām ir arī Laima, kura sarunā ar raidījuma "Sieviete.Personīgi" atklāti pastāstījusi, ka dalība raidījumā viņu paglābusi no pašnāvības.

Brīdī, kad viņai piedāvāts piedalīties šovā, viņas dzīvē bijis ļoti drūms posms. Viss aizgājis tik tālu, ka izplānoti pat trīs varianti, kā aiziet no dzīves.

Jau vēstīts, ka "Caur ērkšķiem uz..." ideja ir parādīt, ka iespējams dzīvot citādāk. Vien nepieciešama vēlme to darīt, kā arī kāds, kurš atbalsta un ieklausās. Turklāt tieši pēdējais - atbalsta posms - raidījuma dalībniecēm ir trūcis visvairāk. Viņas nereti sastapušās ar sabiedrības nosodījumu un neizpratni, kas stipri iedragājis ticību saviem spēkiem.

Lai arī šajā sezonā skatītāji satiks pavisam citas dalībnieces, katru ar savu raksturu un ambīcijām, tomēr arī viņas, gluži tāpat kā pirmajos "Caur ērkšķiem uz.." raidījumos iepazītās sievietes, sapņo būt mīlētas, piederīgas, saprastas un pamanītas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:25

Jaunākās diskusijas