Antra Stafecka pazaudē savu skanīgo balsi

tautaruna.lv 4.oktobris 2018, 13:15
 
F64
Dziedātāja Antra Stafecka sociālajos tīklos ziņo, ka uz laiku zuadējusi balsi. Dziedātāja ir ir slima un nevar parunāt.
Kā raksta Antra, viņa ir saslimusi - nevar runāt (nerunājot par dziedāšanu), bet tikai gulēt un dzert zāles.

Kā raksta Antra, viņa ir saslimusi - nevar runāt (nerunājot par dziedāšanu), bet tikai gulēt un dzert zāles.

"Ir tik grūti saņemties un uzvesties mierīgi, saprotot, ka vēl tik daudz darba, bet Tavs galvenais instruments pasaka - Atā, Antra. Es pazudīšu uz kādu nedēļu, jo izdomāju atpūsties.. Tiec pati galā...
Runāt nedrīkstu, kā tikai gulēt un dzert zāles. Kā zāļu tante.. Bet nu ko.
Nelieku šādu bildi ar info, lai kāds žēlotu. Gribu, lai atceraties, ka mums, māksliniekiem, nav slimības lapas vai darba drošības. Ir tikai divi varianti. Vai nu vari vai nevari - Tev jādzied.
Interesanti, ka vienīgais veids, kā šodien varu atbildēt uz ārstu vai bērnu jautājumiem, ir čuksti. Līdz ar to viņi arī čukst. Tas gan ir jauki un amizanti vienlaikus. Labi! Esam veseli! Mīlam sevi! Atpūšamies vairāk!" raksta Stafecka.

View this post on Instagram

A post shared by Antra Stafecka (@antra_stafecka) on

Tikmēr komentāros cilvēki neskopojās ar laba vēlējumiem, vēlot dziedātajai ātrāku izveseļošanos, spēku un izturību.

"Antra, čukstēšana vēl vairāk piepūl balssaites... Labāk klusē! Un raksti zīmītes, tas pat varētu būt amizanti un interesanta spēle bērniem," teikts kādā komentārā.

Antra Stafecka ir latviešu dziedātāja. 2008. gadā piedalījās TV3 šovā "Koru kari" Lielvārdes Violetā kora sastāvā. 2012. gada sākumā Stafecka uzsāka dalību LNT šovā "OKartes skatuve 2". Neskatoties uz veiksmīgo sniegumu un vairākām uzvarām koncertos, dziedātāja veselības problēmu dēļ bija spiesta šovu pamest. 2012. gada aprīlī Stafecka piedalījās arī "Jaunais vilnis 2012" atlasē.2013. gadā Antra Stafecka piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālajā atlasē "Dziesma 2013" ar dziesmu When You Are With Me, finālā ieņēma 4. vietu. 2015. gadā Antra arī piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālajā atlasē "Supernova 2015" ar dziesmu "It's The Night", diemžēl finālā neiekļuva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas